Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au luat o decizie cu privire la căsnicia lor

După atâta scandal, acuzaţii şi multe ţipete, Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au decis să se împace. Chiar dacă ea a aflat că a fost înşelată, bruneta a decis să îl ierte pe tenismen.

Brigitte Sfăt a postat pe Facebook că au decis să treacă mai departe şi să fie ultima dată când discută despre astfel de lucruri.

"Bravo, unde dragostea e, îşi spune cuvântul! Înţelepciunea a primat! Este o femeie care ştie ce vrea! Amalia Năstase nu s-ar fi coborât niciodată la nivelul ăsta, au divorţat diplomat", i-au scris cei care îi urmăresc activitatea pe reţelele de socializare.

"Eu nu aveam un suflet, adică pe bune?! Eu nu am un suflet, sau un pic? Crezi că pe mine nu m-a durut lucrul ăsta sau de ce ar fi trebuit eu să accept? Nu ştiu cum au acceptat celelalte, dragul meu, dar eu nu sunt celelale! Eu ţi-am demostrat că atâta timp cât sunt sănătoasă, de fapt şi când sunt bolnavă, că muncesc, îmi câştig existenţa şi îţi demonstreză că nu stau lângă tine pentru că eşti Ilie Năstase. Eu te vreau ca om lângă mine şi nu mai vreau să fiu pusă în ipostaza asta!" a declarat Brigitte Sfăt, printre lacrimi şi suspine în cadrul unei emisiuni TV în urmă cu o zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel