”Bravo, ai stil! Panorama”. O îndrăgită concurentă va modera emisiunea

S-a dat startul filmărilor pentru noua emisiune “Bravo, ai stil! Panorama”. Astăzi, finalista concursului ”Bravo, ai stil!” Cristina Mihaela a pășit pentru prima dată în platoul emisiunii “Bravo, ai stil! Panorama”, în calitate de moderator TV.

„Am pășit plină de încredere în platoul emisiunii, știind că voi reuși să fac față acestui <examen> pe care îl voi susține în față telespectatorilor în fiecare zi, cinci zile pe săptămână. Sunt foarte fericită că voi fi gazda acestei emisiuni, am visat mulți ani să am un astfel de proiect. Astăzi trăiesc acest vis și mă simt extraordinar!”, a declarat Cristina Mihaela.

Alături de trei concurente eliminate în sezonul 2 “Bravo, ai stil!”, invitată în platoul emisiunii a fost și Alina, cunoscută publicului din primul sezon al show-ului. Tinerele au discutat aprins atât despre momentele trăite în emisiune, cât și despre cum s-au simțit atunci când au fost eliminate. 

Telespectatorii Kanal D vor putea urmări în show-ul “Bravo, ai stil! Panorama” detalii interesante, povești neștiute din show-ul care a devenit un fenomen în România, începând din 17 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:30, la Kanal D.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel