Bravo, ai stil! All Stars. Iuliana, încolțită de Silvia și Alina: Cât să mai suport?

"Bravo, ai stil! All Stars". Alina a răbufnit: Mi se pare ca sunt luata de "gâscă"
"Bravo, ai stil! All Stars". Alina a răbufnit: Mi se pare ca sunt luata de "gâscă"

Bravo, ai stil! All Stars. Scandal în platou. Iuliana este încolțită din toate părțile. Silvia și Alina o atacă dur pe câștigătoarea celui de-al treilea sezon Bravo, ai stil. 

Bravo, ai stil! All Stars. Scandal în platou. Iuliana este încolțită de Silvia și Alina. 

Alina: Ne tot întreba Adina ce părere avem că plânge Iuliana. După cum se știe în show, noi suntem exasperate că plânge Iuliana mereu și am spus că situația mi se pare repetitivă, neinteresantă și nu am chef să o comentez. A venit Iuliana, mi-a zis că eu sunt neinteresantă și m-a mai făcut într-un fel. 

Iuliana: Nu, am spus Alina, nici tu nu ești prea interesantă.

Alina: Silvia, erai acolo. Cum a spus? A zis să știi că te crezi interesantă, dar nu ești. Și a repetat în timp ce Silvia mi-a dat un șervețel să îmi șterg rujul.

Iuliana: Te rog să nu mai minți. Am zis că dacă vă deranjează atât de tare prezența mea, vă rog să mă ignorați și punct. Eu nu am mai spus nimic, am plecat la machiaj și voi râdeați de mine. (...) Admit faptul că de multe ori se prezintă la anumite discuții care mi se par stupide. 

Alina: Să ne fie cu iertare că nu ne ridicăm la nivelul tău!

Iuliana: Am văzut că te deranjează prezența mea. Șușotești, bârfești, vorbești de mine. 

Alina: Măi copilule, nu mă deranjezi cu nimic pentru că, sincer, mă cred net superioară ție chiar dacă ți-a spus Cătălin că ești mai frumoasă. 

Silvia: Alina, lasă-mă și pe mine să intervin. Noi când avem acest tip de discuții, noi ne certăm. Ea, când are același gen de discuții, ea vorbește. Faza e că noi suntem în niște discuții stupide, iar ea are niște discuții pe teme științifice și numai stilistice. Ea este altfel decât noi. Noi suntem sub nivel, noi nu discutăm, doar ea discutăm. Noi mințim, doar ea este sinceră. 

Iuliana: Eu nu mai pot. Orice fac aici nu este ok. Dacă vorbesc, de ce vorbesc, dacă nu vorbesc, de ce nu vorbesc, dacă plâng, de ce plâng, jur, chiar nu e ok. Tot voi mă luați la mișto și tot voi întrebați de ce plâng. Pentru că m-am săturat. Mă obosiți psihic. Cât să mai suport? Cât să mai duc? Voi mă luați la mișto încontinuu, râdeți de mine și eu ce ar trebui să fac?

Silvia: Iuliana, tu nu exiști aici.

Iuliana: Tu ești o prefăcută și punct și de acum înainte în viața mea nu o să mai vorbesc cu tine., sunt fost replicile acide dintre cele trei concurente în timpul ediției Bravo, ai stil! All Stars, din 25 mai. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel