"Bravo, ai stil! All Stars", 25 aprilie 2018. Denisa, comentariu ironic la adresa Otiliei

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Miercuri, la „Bravo, ai stil! All Stars", cele șapte concurente rămase în competiție se întrec în ținute care de care mai sofisticate, dar și în povești. 

"Bravo, ai stil! All Stars", 25 aprilie 2018. Concurenta Otilia, căreia i s-a dus vestea printre colege că aduce aproape în fiecare zi o notă de bună dispoziție, în cadrul show-ului, vine astăzi cu o poveste pe cât de neașteptată, pe atât de hazlie.

"Bravo, ai stil! All Stars", 25 aprilie 2018. Invitată la defilare, Otilia împărtășește povestea ținutei de azi, un outfit ales special, după spusele concurentei, pentru o „întâlnire oarbă" ( în engleză blind date – n.r.). „Am fost invitată la o întâlnire oarbă pentru că vreau să-l întâlnesc pe tatăl viitorilor mei copii!", mărturisește Otilia.

"Bravo, ai stil! All Stars", 25 aprilie 2018. Comentariul ironic al Denisei, venit în momentul în care aceasta a trebuit să-i comenteze ținuta Otiliei, a stârnit avalanșă de reacții în rândul celor prezenți. "Cu ținuta asta îl găsești și pe bunicul viitorilor tăi copii!", a spus Denisa.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 25 aprilie 2018. Cum apreciază jurații ținuta Otiliei și ce calificative va primi concurență aflați astăzi, de la ora 16:30, la „Bravo, ai stil! All Stars".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel