“Bravo, ai stil! All Stars”, 21 martie 2018. Control inopinat printre concurente

„Bravo, ai stil!”
„Bravo, ai stil!”

Tună și fulgeră în platoul "Bravo, ai stil! All Stars".

“Bravo, ai stil! All Stars”, 21 martie 2018. În urma sesizărilor făcute de Ilinca Vandici și a faptului că a prins-o în fapt pe Marisa cu telefonul în emisiune, deși era conștientă că este interzis acest lucru, Maurice Munteanu decide să facă un control inopinat printre concurente.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 21 martie 2018. Marisa nu se află la prima abatere de acest gen, astfel că prezentatoarea show-ului le cere juraților să ia măsuri în ceea ce o privește pe concurentă.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 21 martie 2018. "Dragii mei, aș vrea să luați aminte la ceea ce s-a întâmplat și să acționați în consecință. Fetelor, știți foarte bine că nu aveți voie cu telefoanele în emisiune, vi s-a spus acest lucru de nenumărate ori. Dacă ar fi fost prima abatere, probabil că am fi trecut cu vederea acest lucru", spune Ilinca Vandici.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 21 martie 2018. Silvia este prima fată percheziționată și se află în pericol de a fi sancționată drastic, dar ce găsește juratul în geanta fetei este de neimaginat. Marisa o dă în vileag și pe Larisa, contracandidata sa, simțindu-se cu muscă pe căciulă, Larisa recunoaște că a încălcat regula.

[citeste si]

“Bravo, ai stil! All Stars”, 21 martie 2018. Ce măsuri s-au impus fetelor care au încălcat regula emisiunii veți putea află urmărind ediția de miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel