”Bravo, ai stil!”, 13 aprilie. Bote, scandal de proporții în emisiune: TACI! Ai tupeu!

Bravo, ai stil!
Bravo, ai stil!

BRAVO, AI STIL, 13 aprilie 2019. Incredibil ce a putut să facă una dintre concurente! Jurații sunt extrem de supărați! Riscă eliminare?

„În această seară, concurenta care părăsește competiția este Cristina P., doar 1,3 la sută", a spus Ilinca Vandici.

A venit momentul nominalizărilor! Cristina P. primește cele mai multe voturi: patru.

Clasament jurați - Irina Și Corina se situează pe primul loc. 

                              Cristina se află pe ultimul loc în topul juraților. 

Corina și Elena sunt protejate. 

Update 8: A urmat Cristina P, care simulează o cerere în căsătorie eșuată. Mirele o refuză chiar în fața altarului. Ținuta se potrivește mai degrabă unei cununii civile, și nu unei nunți, este de părere Botezatu. 

Note: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu - 2.

Update 7: Nadina este concurenta cu numărul 7 din această ediție. Pentru tema din această gală, concurenta a ales o rochie albă, simplă, care se mulează pe corp. Rochia nu-i de purtat! Botezatu critică atât ținuta Nadinei, cât și momentul din platou.

Note: Cătălin Botezatu – 1; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu - 1.

Update 6: A șasea concurentă este Cristina. Din nou este apăsat Butonul roșu. Botezatu penalizează tot și nu iartă nimic! Din nou, îi amintește concurentei că se folosește de anturaj pentru a câștiga steluțe. 

Note: Cătălin Botezatu – 1; Raluca Bădulescu – 1; Maurice Munteanu - 1.

La un moment dat, una dintre concurente este acuzată că trișează! Încearcă Cristina să mituiască telespectatorii? Strategia ei îi scoate din minți pe jurați, care o taxează foarte dur: "Este o manipulare a maselor". 

Cristina este acuzată că folosește emisiunea "Bravo, ai stil!" ca promovare, pentru a câștiga un concurs, lucru interzis de politica postului TV. 

Update 4: După numărul Corinei, urcă pe scenă Natalia. Raluca Bădulescu a apăsat Butonul roșu, pesemne că momentul din platou nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Maurice nu-i dă nicio șansă Nataliei

Note: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 1; Maurice Munteanu - 1.

Update 3: A urmat Corina, care primește aplauze la scenă deschisă. Cromatica rochiei, roșie ca focul, îl fascinează pe Maurice, însă doar atât. Nici Cătălin Botezatu nu este dat pe spate de ținuta concurentei, care îi reproșează că accesoriile nu sunt ce trebuie. Singura încântată de ideea Corinei a fost Raluca Bădulescu. 

Note: Cătălin Botezatu – 4; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 2.

Update 2: A doua concurentă care urcă pe scenă este Bianca. Blondina oferă un moment inedit, macabru chiar, cu fantome și scheleți, "din lumea cealaltă", așa cum declară însăși concurenta. Ținuta Biancăi nu i-a impresionat pe jurați. În schimb, a salvat-o puțin spectacolul a la Halloween.

Note: Cătălin Botezatu – 4; Raluca Bădulescu – 3; Maurice Munteanu - 2.

Update 1: Elena este prima mireasă care deschide Gala de sâmbătă seară. Concurenta vine în platoul emisiunii cu un show incendiar, pe melodia lui Usher - "Yeah". "Un alt dans al mirilor, de-a dreptul spectaculos", sunt cuvintele Ilincăi Vandici. Însă lui Maurice nu i-a plăcut deloc.

Note: Cătălin Botezatu – 4; Raluca Bădulescu – 3; Maurice Munteanu - 2.


Tema acestei ediții este moda rochiilor de mireasă. 

BRAVO, AI STIL, 13 aprilie 2019. Una dintre concurente o comite GRAV, după ce Ilinca Vandici o acuză chiar în emisiune! Nimeni nu se aștepta să recurgă la asemenea gest! 

BRAVO, AI STIL, 13 aprilie 2019. Adrenalină, suspans, laude, lacrimi, de toate acestea vor avea parte concurentele de la "Bravo, ai stil!". Concurentele vor pune în scenă momente inedite, în încercarea de a-i impresiona pe cei trei jurați.

BRAVO, AI STIL, 13 aprilie 2019. Rămâneți pe DCNews pentru a afla informații cheie din Gală, precum și ce concurentă va părăsi competiția sâmbătă seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel