Box. ''Centura de Aur - Nicolae Linca'', victorii pentru românce

Bogdan Cotigă / 28 sep 2018 / 09:04 Salveaza PDF Comentarii
Poza cu caracter descriptiv
Descriere foto: Poza cu caracter descriptiv

Pugilistele române au obţinut trei victorii în cele cinci meciuri susţinute joi la turneul internaţional de box ''Centura de Aur - Nicolae Linca'', găzduit de Patinoarul din Galaţi.

Steluţa Duţă a învins-o la puncte, decizie 3-2, pe sârboaica Nina Radonovic şi va boxa în finala categoriei 51 kg cu o altă reprezentantă a ţării noastre, Claudia Nechita, care a dispus de irlandeza Ceike Smith (5-0). La cat. 57 kg, Lăcrămioara Perijoc a trecut la puncte (5-0) de sârboaica Jelena Zekic, iar în finală o va înfrunta pe irlandeza Mihaela Walsh, care a trecut de Andjela Brankovic (Serbia).

Urmează semifinalele

În limitele cat. 60 kg, Cristina Paula Cosma a fost întrecută la puncte (5-0) de ucraineanca Iulia Ţiplakova, care îşi va încrucişa mănuşile în finală cu Kellie Harrington (Irlanda), victorioasă în faţa sârboaicei Jelena Jelic. La cat. 75 kg, Elisabeta Ştefania Bâlcă a pierdut prin abandon în repriza a doua în faţa irlandezei Horfe O'Rourke, care va boxa în finală cu Ionela Nane. Vineri, galele semifinale vor avea loc în intervalele orare 15,00-17,00, respectiv 19,00-21,00. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26