Box. ''Centura de Aur - Nicolae Linca'', victorii pentru românce

Poza cu caracter descriptiv
Poza cu caracter descriptiv

Pugilistele române au obţinut trei victorii în cele cinci meciuri susţinute joi la turneul internaţional de box ''Centura de Aur - Nicolae Linca'', găzduit de Patinoarul din Galaţi.

Steluţa Duţă a învins-o la puncte, decizie 3-2, pe sârboaica Nina Radonovic şi va boxa în finala categoriei 51 kg cu o altă reprezentantă a ţării noastre, Claudia Nechita, care a dispus de irlandeza Ceike Smith (5-0). La cat. 57 kg, Lăcrămioara Perijoc a trecut la puncte (5-0) de sârboaica Jelena Zekic, iar în finală o va înfrunta pe irlandeza Mihaela Walsh, care a trecut de Andjela Brankovic (Serbia).

Urmează semifinalele

În limitele cat. 60 kg, Cristina Paula Cosma a fost întrecută la puncte (5-0) de ucraineanca Iulia Ţiplakova, care îşi va încrucişa mănuşile în finală cu Kellie Harrington (Irlanda), victorioasă în faţa sârboaicei Jelena Jelic. La cat. 75 kg, Elisabeta Ştefania Bâlcă a pierdut prin abandon în repriza a doua în faţa irlandezei Horfe O'Rourke, care va boxa în finală cu Ionela Nane. Vineri, galele semifinale vor avea loc în intervalele orare 15,00-17,00, respectiv 19,00-21,00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel