Blue Air, rută nouă: Otopeni - Palma de Mallorca

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească. Anul acesta, vine cu o surpriză pentru românii care vor să meargă direct către o destinație de vacanță la mare căutare. 

Blue Air anunță că lansează o nouă rută. Din 16 iunie, românii pot zbura direct de pe Aeroportul Internațional Otopeni spre Palma de Mallorca.

În perioada 16 iunie – 15 septembrie, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă, Blue Air zboară spre însoritele plaje din Mallorca, iar rezervarea biletelor se poate face rapid prin noua platformă de rezervare: blueairweb.com. 

După 3 ore și 20 de minute, în Palma de Mallorca, de la București

”După numai 3 ore și 20 de minute de zbor, pasagerii Blue Air ajung la una dintre cele mai căutate destinații de vară, preferată în fiecare an de 10 milioane de turiști. Perla insulelor Baleare, Mallorca, este extrem de ofertantă, indiferent de bugetul pe care îl ai. Și, pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor, Blue Air oferă trei tipuri diferite de pachete de zbor: Light, Classic și Premium.” anunță Blue Air. 

Recomandarea directorului comercial Blue Air

Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air, recomandă această destinație atât pasagerilor care vor să se relaxeze pe plajele cu nisip fin, cât și celor care vor să practice sporturi acvatice, ori caută o vacanță dinamică și vor să se bucure traseele special amenajate pentru excursioniști: ”Credem foarte mult în această nouă rută și ne bucurăm că putem oferi românilor opțiunea de a zbura cu Blue Air de la București în Palma de Mallorca. Aici, vor putea alege dintre zecile de plaje, de la cele foarte mari, înconjurate de hoteluri moderne și accesibile la pret, restaurante, spații comerciale și parcuri acvatice, până la plaje private în resorturi de 5 stele, ori golfuri retrase, cu peisaje uimitoare, preferate de cei care vor să se bucure de soare și de liniște. Recomandăm această destinație atât familiilor cu copii, cât și pasionaților de sporturi acvatice, excursii, ciclism sau istorie, Mallorca fiind considerată cel mai mare centru istoric intact din Europa”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel