Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la spital! Are nevoie de perfuzii

Bianca Drăgușanu are parte de sărbători de coșmar, după ce a ajuns de urgență la spital și a avut nevoie de perfuzii.

Planurile vedetei pentru Paște s-au dus pe apa sâmbetei în cel mai neașteptat mod. În urmă cu trei zile, Biancăi i s-a făcut atât de rău că nici nu se mai putea ține pe picioare când a ajuns la spital. Totul din cauza unor produse alimentare

“Miercuri a mâncat, la un restaurant raw-vegan, produse de post. Și semințe de quinoa și lapte de soia. Nu știe exact de la ce i s-a tras totul. Și dup-aia a ajuns la spital, i-a fost extraordinar de rău, nici nu se ținea pe picioare", a povestit o sursă din anturajul vedetei, conform cancan.ro.

Mănâncă doar orez fiert și bea apă plată

Bianca s-a speriat groaznic când a văzut că s-a umflat la față și că se simte extrem de rău, astfel că ascultă cu strictețe sfaturile medicilor.

“A ajuns la spital cu tensiune 6, cel mai probabil a făcut alergie la ceva. Pot apărea complicații, așa că ține regim. Merge zilnic la perfuzii, pentru ca este foarte deshidratată și se hrănește doar cu orez fiert, simplu, și cu apă plată. Nu are voie sub nicio formă sare, iar în zilele următoare are voie doar fructe și legume fierte, până se pune pe picioare. E ceva îngrozitor, acum se simte mai bine, dar încă e speriată”, a adăugat aceeași sursă.

Vezi și: Bianca Drăgușanu: Recunoaşte că a făcut sex cu Adrian Mutu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel