EXCLUSIV  Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon, mai sinceră ca niciodată: Ceea ce s-a întâmplat acolo...

Cătălina Burghelea / 23 Martie 2019 / 19:23 Salveaza PDF Comentarii
Beatrice Olaru
Descriere foto: Beatrice Olaru

Beatrice Olaru, câștigătoarea sezonului 2 Exatlon România, a vorbit, la Dc News, despre experiența trăită departe de casă și ce nu se vede la televizor, deși totul pare ușor. 

"Exatlon a fost experiența vieții mele. Fac sport de mică, de când mă știu, toată viața mea am fost un om disciplinat, însă, ceea ce s-a întâmplat acolo nu are nimic de-a face cu ceea ce s-a întâmplat în viața mea de sportiv sau de antrenor. E o experiență unică și, oricât aș încerca să o descriu acum, este imposibil de înțeles doar privind-o de la televizor. Se întâmplă acolo niște lucruri și această experiență îți dă niște trăiri și niște sentimente și te pune în niște situații pe care nu ai unde să le întâlnești în altă parte decât fiind acolo.

Nu e cum se vede la televizor


Am spus-o și în prima zi, când am fost pe podium, la Exatlon, că sunt mai mult decât recunoscătoare că am primit șansa asta să fiu acolo și să trăiesc această experiență cu bune, cu rele. Nu e o experiență ușoară, nu e cum se vede la televizor, dar mă bucur că am primit această șansă să trăiesc această experiență. Am plecat de acolo mult mai puternic, m-a călit și m-a întărit și m-a șlefuit foarte frumos", a declarat Beatrice Olaru pentru Dc News.

Interviul complet cu câștigătoarea sezonului 2 Exatlon România, în videoul de mai jos:


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27