Bazinul descoperit de înot de la Baia Mare a intrat în reparaţii

Bazinul descoperit de înot din cadrul Complexului Sportiv Naţional 'Lascăr Pană' de la Baia Mare a intrat în reparaţii.

Luni, în prezenţa secretarului de stat în MTS Cosmin Butuza şi a autorităţilor locale a fost semnat contractul de începere a lucrărilor şi a fost predat amplasamentul firmei de construcţii care a câştigat licitaţia. 'Acest bazin de înot este de importanţă locală, dar şi naţională pentru sportul numit nataţie', a afirmat Butuza, care a arătat că, după terminarea lucrărilor de modernizare a bazinului de înot, există posibilitatea desfăşurării unor competiţii naţionale şi internaţionale la Baia Mare.

'Am discutat cu preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, pentru a aduce în Baia Mare competiţii naţionale şi internaţionale şi, totodată, să menţinem dezvoltarea complexului sportiv naţional de aici. Cred că atât sportivii, dar şi băimărenii merită să aibă un bazin de înot descoperit. Investiţia realizată de MTS, aici, reaşează Baia Mare pe lista oraşelor din România care pot oferi condiţii în desfăşurarea unor competiţii de înaltă clasă', a susţinut Cosmin Butuza. Directorul Complexului Naţional Sportiv 'Lascăr Pană', Sorin Andrei, a menţionat că bazinul descoperit de înot este nefolosit de o lungă perioadă de timp.

'Bazinul de înot descoperit a fost construit în anii '80, iar de şapte ani este închis. Investiţiile realizate în acest bazin din momentul deschiderii au fost zero, doar mici reparaţii curente. Din momentul semnării contractului o să îi dau constructorului ordinul de începere a lucrărilor, urmând să se apuce de treabă', a spus Sorin Andrei. Lucrările de reabilitare a bazinului descoperit de înot vor costa 3,1 milioane de lei şi vor fi derulate din fondurile MTS, investiţia urmând a fi predată beneficiarului la 31 decembrie 2019. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel