Bafetimbi Gomis (Galatasaray) a leșinat pe teren

Atacantul francez Bafetimbi Gomis (Galatasaray) a leşinat pentru scurt timp duminică seara în meciul disputat în deplasare cu Kasimpaşa (1-2), relatează AFP.

Gomis, 32 ani, susţine că a mai traversat asemenea situaţii din cauza stresului: „Mi se întâmplă uneori şi este o situaţie legată în totalitate de stres. Nu am avut probleme după acest incident şi am revenit în joc. Am continuat ca un leu. 

Imaginile arată cum francezul s-a chircit şi a căzut pe gazon, înainte de primul gol al gazdelor din minutul 7. După ce a intervenit echipa medicală, Gomis a părăsit terenul, dar a revenit pe teren şi a jucat până la finalul meciului. 

Nu e la primul episod


„O mică slăbiciune. Totul merge bine. Dezolat pentru această spaimă. Decepţionat de acest eşec, dar rămânem concentraţi pentru obiectivele stabilite la începutul sezonului, a scris apoi Gomis pe Twitter.

Francezul a fost transferat de clubul din Istanbul în iunie 2017 de la Swansea. El a mai experimentat stări de leşin pe când juca la Lyon, de trei ori, şi o dată la Swansea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel