Bafetimbi Gomis (Galatasaray) a leșinat pe teren

Atacantul francez Bafetimbi Gomis (Galatasaray) a leşinat pentru scurt timp duminică seara în meciul disputat în deplasare cu Kasimpaşa (1-2), relatează AFP.

Gomis, 32 ani, susţine că a mai traversat asemenea situaţii din cauza stresului: „Mi se întâmplă uneori şi este o situaţie legată în totalitate de stres. Nu am avut probleme după acest incident şi am revenit în joc. Am continuat ca un leu. 

Imaginile arată cum francezul s-a chircit şi a căzut pe gazon, înainte de primul gol al gazdelor din minutul 7. După ce a intervenit echipa medicală, Gomis a părăsit terenul, dar a revenit pe teren şi a jucat până la finalul meciului. 

Nu e la primul episod


„O mică slăbiciune. Totul merge bine. Dezolat pentru această spaimă. Decepţionat de acest eşec, dar rămânem concentraţi pentru obiectivele stabilite la începutul sezonului, a scris apoi Gomis pe Twitter.

Francezul a fost transferat de clubul din Istanbul în iunie 2017 de la Swansea. El a mai experimentat stări de leşin pe când juca la Lyon, de trei ori, şi o dată la Swansea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel