Asia Express. Vârciu și Ștefănescu, despre experiența în India: Aș ucide

Liviu Vărciu și Andrei Ștefănescu
Liviu Vărciu și Andrei Ștefănescu

”Asia Express” este un reality show ce duce aventura la un alt nivel, iar acest lucru este valabil și la capitolul culinar. Aflați în India, pentru filmările celui de-al doilea sezon, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu mărturisesc că încă nu au reușit să se obișnuiască cu rețetele exotice ale acestei țări.

Preponderent vegană și mult mai picantă decât suntem noi obișnuiți, bucătăria Indiei este o explozie de combinații surprinzătoare de gust și de arome intense, care nu sunt, însă, pe placul tuturor:

"Nouă nu ne plac condimentele, nu suntem adepții mâncărurilor picante...mai avem puțin și scoatem flăcări! Am mâncat coriandru, lemongrass, piper în toate formele, boabe, tocit, râșnit, verde, negru, alb...iar boia la fel. Cred că India este singura țară care mai pune puțin de piper peste boia, să fie și mai iute, iar chilli la sfârșit.", au mărturisit Liviu și Andrei.

Aș ucide pentru o ciorbă de perișoare

După atâtea săptâmâni în care s-au străduit să se acomodeze cu bucatele din India, cei doi resimt din ce în ce mai mult dorul de mâncarea tradițional românească: "Eu aș ucide pentru o ciorbă de perișoare, de pui sau de pomana porcului.", declară Liviu.

Ce pofte are Andrei Ștefănescu

La rândul său, Andrei își amintește cu nostalgie de ultima masă din țară, chiar înainte de a pleca să filmeze cel de-al doilea sezon al show-ului: "Ultima oară când am mâncat în România...am mâncat un burger. Am poftă de niște sărmăluțe, fripturele...apoi să stingem cu un cozonac! Chiar, salata de beouf au în India?".

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor.

Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport.

Condițiile și cultura celor două țări sunt o mare provocare pentru concurenți, diferențele față de viața lor din capitală fiind uriașe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel