Artistul român care l-a impresionat pe cel mai puternic om din lume

Există mulți artiști români care ne fac cinste peste tot în lume. Printre aceștia se numără și Nicolae Feraru care l-a impresionat pe cel mai puternic om din lume. Este vorba despre Barack Obama care nu a ezitat să-l felicite și să-l premieze pentru talentul său.

Nicolae Feraru a fost invitat la România TV unde a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Chicago. "Am cântat împreună cu francezi și italieni. Încercăm să promovăm România așa cum putem. Vrem să vedem steagul țării noastre cât mai sus.

În Statele Unite ale Americii, nu există diferență de rasă, de religie. Toată lumea este egală. Nu contează cine ești și de unde vii. (...) Trebuie să lupți pentru a ajunge cât mai sus. La început, când am ajuns în SUA, mi-a fost foarte greu. Am luat-o treptat. Mă mândresc că am reușit prin munca mea să ajung departe. Eu încerc să le demonstrez oamenilor că romii trebuie văzuți cu alți ochi", a spus artistul la Romania TV.

La 63 de ani, Nicolae Feraru care trăieşte în SUA din 1988, l-a cucerit pe însuşi preşedintele Statelor Unite, Barack Obama. Liderul de la Casa Albă i-a trimis românului o scrisoare să îl felicite atât pentru măiestria cu care cântă la ţambal, cât şi pentru contribuţia adusă culturii americane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel