Aragazul și cuptorul vor fi curate în 15 minute: un remediu eficient, dezvăluit de gospodinele istețe

Aragazul și cuptorul vor fi curate în 15 minute, un remediu eficient, dezvăluit de gospodinele istețe. Sursa foto: freepik.com
Aragazul și cuptorul vor fi curate în 15 minute, un remediu eficient, dezvăluit de gospodinele istețe. Sursa foto: freepik.com

Un aragaz murdar poate strica aspectul oricărei bucătării.

Dar atunci când faci mâncare este aproape imposibil să eviți murdărirea aragazului și a cuptorului. Ulterior, curățarea aragazului și a cuptorului nu este o sarcină ușoară.

Dimpotrivă, curățarea cuptorului este dificilă, deoarece trebuie să „lupți” cu resturile de mâncare într-o poziție incomodă.

Există o modalitate ușoară pentru a-l spăla în 15 minute. Puteți înlocui substanțele chimice cu tablete pentru mașina de spălat vase.

Plantează o lămâie într-un ghiveci: casa ta va fi parfumată și decorată, fără să cheltui un leu

Aceste tablete sunt convenabile, rapide și eficiente. Substanțele din aceste tablete fac față grăsimii, resturilor de mâncare arsă și murdăriei.

Într-un lighean cu circa 250 ml de apă caldă se dizolva două tablete pentru mașina de spălat vase. Tabletele trebuie să se dizolve complet în apa caldă.

Apoi scufundă un burete în acest lichid și aplică-l pe aragaz, în interiorul cuptorului și pe ușa de sticla. Deasupra lichidului pune mai multe prosoape de hârtie și lasă-le circa 15 minute.

Îndepărtează calcarul din mașina de spălat cu un ingredient comun

Apoi șterge cu grijă aragazul cu cârpe umede. pentru a îndepărta resturile de detergent. Vei vedea că toate grăsimile de pe aragaz și din cuptor vor fi eliminate.

Nu uita să porți mănuși de cauciuc în timpul curățării aragazului și a cuptorului pentru a evita contatul substanțelor chimice cu pielea. 

 

Cum să-ți protejezi aragazul de murdărie, grăsimi și zgârieturi

Gospodinele petrec mult timp la bucătărie, pregătind zeci de rețete. De aceea, îți vom dezvălui un truc ingenios pentru a-ți proteja aragazul de murdărie, grăsime și zgârieturi.

Prepararea diverselor rețete pentru oamenii pe care îi iubești este întotdeauna o plăcere. Cu toate acestea, gătitul este adesea sinonim cu murdărirea, mai ales la unele rețete. Puțini cunosc trucul folosit de  gospodine pentru a nu murdari aragazul din bucătărie, economisind timp și efort.

Oțelul este un material foarte ușor de curățat și rezistent. Cu toate acestea, oțelul este predispus la zgârieturi și este dificil de păstrat curat pentru mult timp.

Pune frunze de dafin sub pernă și vezi ce se întâmplă în timpul nopții

Poți folosi produse naturale simple, foarte comune pentru a curăța aragazul, dar poți economisi timp și efort cu un mic truc.

Tot ce trebuie să faci este să folosiți folie de aluminiu. Acesta este perfectă pentru aragaz, deoarece nu ia foc. Trebuie doar să iei o rolă de staniol și să o întinzi pe aragaz.

Lasă folia să adere bine pe suprafața aragazului și astfel stropii de grăsime nu se vor depune pe aragaz. La final, pur și simplu îndepărtează foaia de staniol.

Toarnă sare în chiuvetă înainte de a merge la culcare. Trucul îți va salva casa

În acest fel, nu-ți va mai fi frică să prepari diferite rețete, deoarece nu va mai fi necesar să pierzi ore întregi curățând aragazul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel