Antonescu: Ce a făcut Ponta nu am văzut de pe vremea lui Ceauşescu

Foto: facebook
Foto: facebook

Crin Antonescu a atacat  dur  apariţia premierului Victor Ponta şi a unor candidaţi PSD la alegerile europarlamentare într-o emisiune televizată alături de lotul feminin de gimnastică, spunând : "ce au făcut aseară nu s-a mai văzut de pe vremea lui Ceauşescu".

"Cele petrecute aseară la televiziune sunt scandaloase si aş putea spune că de 24 de ani de la primele alegeri după perioada comunistă nu am văzut aşa ceva. Modul jenant şi sfidător în care, în cursul unei emisiuni, nu electorale, ci normale, campioanele de gimnastică, sportive, au fost asociate nu doar cu preşedintele unui partid aflat în campanie electorală, care să zicem că a fost acolo în calitate de prim-ministru, ci direct, fără jenă, cu candidaţi la aceste alegeri, este strigător la cer. După câte se pare, nici domnul Gâdea, nici domnul Ponta nu au vreo jenă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să protestăm tocmai când discutăm despre Uniunea Europeană şi Parlamentul European", a declarat Crin Antonescu la Timișoara.

Citește și: Pocora, despre asemănarea dintre Ponta și Ceaușescu

Liderul liberal a făcut referire la o emisiune de la Antena 3 în care au fost invitaţi primul-ministru Victor Ponta, dar şi lotul naţional feminin de gimnastică

Liderul PNL a mai spus că o astfel de atitudine nu a mai întâlnit de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, atunci când succesele sportivilor erau dedicate "tovarăşului şi tovarăşei", relatează Mediafax.

"Ceea ce au făcut aseară eu nu am mai văzut de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. Numai atunci succesele marilor sportivi ai României erau dedicate tovarăşului şi tovarăşei. Aşa ceva este o ruşine", a mai spus preşedintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel