Pocora, despre asemănarea dintre Ponta și Ceaușescu

pocora
pocora

Cristina Pocora l-a făcut praf pe Victor Ponta. Purtătorul de cuvânt PNL l-a comparat pe premierul țării cu Nicolae Ceaușescu, referindu-se la momentul când acesta din urmă și-a asociat imaginea cu echipa Stelei din 1986.

"Victor Ponta şi PSD au confiscat lotul național feminin de gimnastică, medaliat cu aur la Campionatul European, în beneficiul imaginii şi campaniei electorale a partidului-stat, PSD.

O ţară întreagă a putut asista în direct la unul dintre cele mai ridicole, penibile şi ruşinoase momente din istoria politicii din România: acela în care un prim-ministru fură de-a dreptul şi în văzul a milioane de români munca istovitoare a unor tinere sportive şi medaliile câştigate pentru România pentru a face o campanie dezgustătoare candidaţilor PSD în alegerile europarlamentare de duminică, prezenţi de altfel, cu mic cu mare, în platoul emisiunii.

Nu era de ajuns că, toată campania, Victor Ponta a folosit statutul său de premier şi banii publici pentru a face propagandă partidului său, PSD. În această ultimă săptămână, a decis să arate fără nicio ruşine că partidul-stat s-a întors cu mai mult tupeu, confiscând imaginea lotului naţional feminin de gimnastică, făcând fotografii electorale cu acesta şi anunţând, fireşte, tot din bani publici, dublarea premiilor pentru sportive într-o evidentă emisiune electorală.

VEZI ȘI: Scrisoare deschisă pentru Ponta. "E o monstruozitate"

Luni seară, nostalgicii vechiului regim comunist au fost pe deplin satisfăcuţi: Victor Ponta a semănat perfect cu Nicolae Ceauşescu care s-a împăunat imediat cu jucătorii Stelei după câştigarea Cupei Campionilor Europeni iar PSD se poartă tot mai clar ca PCR.

Am asistat cu toţii nu doar la un spectacol grotesc, ci şi la o grosolană încălcare a legilor campaniei electorale: candidaţii PSD s-au asociat în mod voit şi evident cu tricolorul României de pe echipamentul sportivelor, cu imnul intonat în imaginile difuzate, cu performanţele unei echipe naţionale a României, cu medaliile câştigate şi filmate insistent la cadru strâns", a scris Cristina Pocora pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel