EXCLUSIV  ANM, prognoza meteo. Mirela Polifronie: Precipitații sub formă de ninsoare, la începutul lunii aprilie / video

Foto Pexels
Foto Pexels

Mirela Polifronie, meteorolog ANM, a vorbit despre o eventuală ninsoare în luna aprilie.

Într-un interviu acordat DCNews, Mirela Polifronie a fost întrebată dacă ne putem aștepta la ninsori în luna aprilie, ca acum patru ani, sau dacă putem spune că am scăpat.

"Într-adevăr, acum patru ani am avut chiar viscol. Probabil vă referiți la episodul 19-21-2017. Anul acesta, spuneam că de fapt începutul lunii aprilie va începe cu niște precipitații sub formă de ninsoare. Să spunem că nu s-ar pune probleme, nu s-ar depune strat de zăpadă în zonele joase. Spuneam că acestea vor fi în Banat, în Transilvania, în Maramureș, în Moldova și bineînțeles în zonele de munte", a explicat meteorologul ANM.

 

Citește și: Astrograma pilotului Cezar Osiceanu. Deschizător de drumuri, și-a dorit să fie lider și a îndrăznit mai mult ca alții, conform astrologului DCNews

Despre vremea de PAȘTE

„Este destul de devreme pentru vremea de Paști, însă, conform estimărilor meteorologice, ne-am aștepta ca temperaturile să crească de la jumătatea lunii aprilie. Momentan, nu s-ar întrevede o răcire drastică în jurul sărbătorilor pascale”, a spus Mirela Polifronie, miercuri, 30 martie, în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„De asemenea, conform estimărilor, nu vom avea parte de precipitații în cantități însemnate, însă nu excludem apariția lor. Cum spuneam, este mult prea devreme pentru a ne pronunța pentru o prognoză exactă în perioada sărbătorilor pascale”, a subliniat Mirela Polifronie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel