Andreea Mantea a plecat din România, după vestea de la Kanal D

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Andreea Mantea pare să nu dispere că a rămas fără loc de muncă. Şi-a luat băieţelul şi a plecat în vacanţă. Vedeta TV a făcut publică o imagine pe Facebook în care se află alături de David şi o prietenă de-a sa, pe o plajă din Turcia.

Victor Slav și Andreea Mantea au ramas șomeri. Kanal D tocmai a anunțat ca emisiunea Wowbiz nu se va mai face din toamnă. Soarta prezentatorilor Andreea Mantea si Victor Slav este incertă, relatează Romaniatv.net.

Andreea Mantea și Victor Slav au prezentat ultima emisiune Wowbiz din acest sezon, amândoi fiind copleșiți de emoție și tristețe. Bruneta nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi, însă a mărturisit că o să aibă mai mult timp pentru fiul ei, David.

“Am un nod in gat. Doamnelor si domnilor, iata ca s-a incheiat un nou sezon WOWbiz. Trebuie sa va multumim din tot sufletul pentru ca ne-ati fost alaturi de noi si in acest sezon, seara de seara, cifrele au aratat-o, intr-un numar destul de mare. Ma inclin inca o data in fata dumneavoastra si va multumesc din tot sufletul si din toata inima, caci fara de dumneavoastra nu am fi ajuns aici. Iata ca toate au un inceput, toate au un final. Trebuie sa vina si vacanta pentru noi. Pentru mine sunteti WOW‘, a spus Andreea Mantea.

"Si pentru mine, bineinteles", a completat-o Victor Slav. "Concediu placut celor care sunt in concediu si celor care urmeaza sa intre in concediu. Celor care au avut concediu, spor la munca. Numai bine, va iubim", a spus Victor Slav.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel