Aluzie-șoc despre "Vocea României". Aurelian Temișan rupe tăcerea

Aurelian Temișan, juratul de la emisiunea "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, a făcut, pe Facebook, un comentariu care a ridicat semne de întrebare.

Pornind de la o postare de pe blogul lui Andrei Partoş, Aurelian Temişan a fost ironic cu show-ul Vocea Romaniei.

[citeste si]

"Tom Jones, care tocmai şi-a publicat autobiografia joi (n.r. – 8 octombrie) şi care a fost concediat în august, fără explicaţii, de BBC din rolul de jurat al show-ului The Voice, a criticat dur formatul emisiunii.

"Ne tot spuneau că trebuie să întoarcem scaunele mai des. Eu am refuzat pentru că trebuia să fie real. Nu vreau să am de-a face cu cineva care nu-mi place. Am o reputaţie că aleg voci bune. Dar ei puneau presiune pe mine şi am ajuns în situaţia care nu-mi convenea. Aşa m-am ales cu fata cu părul roşu (n.r. – cel mai probabil este vorba despre Roisin Geraghty-McDonagh) a cărei voce nu-mi plăcea. Nu le convenea când nu întorceam scaunele, iar eu le spuneam mereu că trebuie să fie real", a declarat Tom Jones pentru Sunday Telegraph.

Solistul, care a fost dat afară pentru a face loc lui Boy George şi Paloma Faith, a mai spus că nu celebrităţile sunt adevăraţii "antrenori" în acest show: "Adevăraţii antrenori sunt profesori de canto care ne ţin la curent cu progresele făcute de concurenţi. Vorbeam zilnic cu ei, alegeam împreună piesele, discutam dacă soliştii le pot interpreta, dacă nu atunci le schimbam. Aceşti profesori fac adevărata muncă. Noi suntem doar "feţele". Noi alegem concurenţii, iar ei lucrează cu ceea ce alegem noi", a scris Andrei Partoș pe blogul său.

Care a fost comentariul lui Aurelian Temișan

"Dacă Sir Tom Jones spune toate astea, la nivelul acela, încerc doar să îmi imaginez cât de minunat și de realistic poate fi la noi", a fost aluzia lui Aurelian Timișan la emisiunea "Vocea României".

"Mie-mi place verticalitatea, iar pe Sir Tom chiar îl văd spunând treburile astea. Cariera lui și notorietatea, felul în care și-a guvernat (sau i-a fost guvernată) întreaga carieră mă fac să cred că spune adevărul în pielea goală", a mai zis artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel