Alegeri cu scandal la Baia Mare. Cupoane contra voturi şi un jurnalist agresat de cumnata primarului Mircea Dolha - VIDEO

Alegerile pentru Primăria Baia Mare nasc pasiuni tot mai intense. În timpul documentării unui material legat de modul în care anumiţi candidaţi au încercat să câştige voturile electoratului, redactorul şef al ZiarMM.ro a fot agresat fizic şi verbal de către cumnata candidatului Mircea Dolha.

Autor: Ciprian DRAGOŞ

Incidentul s-a petrecut sâmbată seara, la ora 21, reprezentantul ZiarMM.ro aflându-se la Magazinul Joke, administrat de familia cumnatei. Situată pe strada Motorului din Baia Mare, locaţia devenise neîncăpătoare pentru zecile de persoane care aşteptau în faţa intrării, pentru a primi produsele de carmangerie, în baza unor tichete valorice (de 20 lei fiecare), oferite de stafful de campanie al candidatului Mircea Dolha.

În timp ce îi intervieva pe cei care aşteptau să intre în magazin, jurnalistul băimărean a fost abordat de cumnata lui Dolha, care i-a solicitat să oprească filmarea. Mai mult, aceasta a lovit camera video folosită de redactor, iar ulterior l-a lovit peste mâini şi l-a determinat să părăsească trotuarul, jurnalistul ajungând în stradă.

În încercarea de a salva filmarea, jurnalistul i-a atras atenţia femeii că se expune unor sancţiuni, inclusiv de natură penală, aceasta a continuat agresiunea şi a denigrat în faţa celor aproximativ 30 de persoane imaginea ziaristului.

Pierzâandu-şi cumpătul şi iritată de înregistrarea discuţiilor, aceasta a afirmat că este una dintre fostele iubite ale jurnalistului.

Ulterior, la ora 23, a fost depusă o sesizare penală la Poliţia Municipiului Baia Mare, în care s-au precizat toate aceste aspecte şi s-a cerut luarea măsurilor legale care se impun. De asemenea, a fost predată şi o copie a înregistrării video, în integralitatea acesteia şi fără prelucrări tehnice.

Contactat telefonic, Mircea Dolha a confirmat că este vorba despre cumnata sa, cea care deţine acel spaţiu comercial.

UPDATE - 20,55% prezenţa la vot la ora 18.00

La alegerile locale parţiale pentru funcţia vacantă de primar al municipiului Baia Mare au votat, până la ora 18.00, un număr de 25.623 alegători cu drept de vot. Prezenţa la vot este de 20,55% din totalul alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente.

Poliţiştii băimăreni împreună cu un procuror din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cercetează faptele de încălcare a legislaţiei, sesizate în cadrul procesului electoral.

Citeşte şi:

Cum a câştigat Opoziţia ALEGERILE din Baia Mare. UDMR a avut un rol cheie. Interviu cu Mircea Ursache, şeful filialei PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel