ALDE a pierdut un parlamentar! Anunțul făcut astăzi în plen

Deputatul Cezar Cioată, care se află printre parlamentarii care au schimbat cel mai des partidul în timpul actualei legislaturi, a părăsit ALDE. Anunțul a fost făcut luni, în plenul Camerei Deputaţilor.

Cezar Cioată a fost ales în 2012 în Parlament, pe listele PPDD. El a părăsit însă formaţiunea lui Dan Diaconescu la doar câteva luni după alegeri, iar la începutul anului 2013 s-a înscris în PC, unde a stat mai puţin de o lună. A revenit în PPDD pentru trei luni, după care a părăsit din nou grupul parlamentar, declarându-se independent, scrie Mediafax.

[citeste si]

În primăvara anului 2013, Cezar Cioată s-a alăturat din nou Partidului Conservator, care a fuzionat ulterior cu formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu, în ALDE.

Deputatul de Suceava şi-a înregistrat săptămâna trecută demisia din ALDE, anunţul oficial fiind făcut în plenul Camerei Deputaţilor de luni, de către preşedintele de şedinţă, Florin Iordache.

Potrivit presei locale, Cezar Cioată a declarat că se va înscrie în curând într-un alt partid, dar nu a precizat până în acest moment despre ce formațiune este vorba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel