Al doilea jurnalist american DECAPITAT

Un al doilea jurnalist american a fost decapitat de gruparea jihadistă Statul Islamic. 

Gruparea jihadistă Statul Islamic a revendicat o a doua filmare în care un jurnalist american este decapitat. După James Foley, a fost decapitat jurnalistul american Steven Sotloff, a informat Centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE.

În înregistrarea video denumită "al doilea mesaj către America" poate fi văzut jurnalistul Steven Sotloff, în vârstă de 31 de ani, în genunchi, îmbrăcat într-o bluză portocalie, alături de un bărbat mascat înarmat cu un cuţit. Bărbatul mascat l-a amenințat, în filmare, pe britanicul David Haines și a 'sfătuit' guvernele că ar fi mai vine să se retragă din "această alianţă malefică a Americii împotriva Statului Islamic". 

Jurnalistul independent Steven Sotloff a fost răpit în Siria în august 2013. Într-un mesaj video difuzat de televiziunea Al-Arabiya la 27 august, mama acestuia, Shirley Sotloff, a făcut apel la liderul grupării SI Abu Bakr al-Baghdadi să-i elibereze fiul.

Jurnalist decapitat: cine este călăul lui James Foley

Videoclipul cu decapitarea celui de-al doilea jurnalist american, Steven Stoloff, a fost șters de pe Youtube, din cauză că încalcă politica platfomei privind violența. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel