Ai ars cămașa preferată cu fierul de călcat? Cu aceasta metodă rezolvi imediat problema

Ai ars cămașa preferată cu fierul de călcat. Cu aceasta metodă rezolvi imediat problema. Sursa - pixabay.com
Ai ars cămașa preferată cu fierul de călcat. Cu aceasta metodă rezolvi imediat problema. Sursa - pixabay.com

Chiar dacă călcatul hainelor este o activitate plictisitoare, suntem nevoiți să o facem dacă ne place să îmbrăcăm o cămașă fără cute.

Se întâmplă și dezastre atunci când călcăm hainele. Dar nu disperați!  Există remedii pentru orice. 

Putem arde hainele din varii motive: presiunea aburului este prea mare, temperatura fierului de călcat este setată greșit sau apa care se scurge din fierul de călcat lasă urme greu de eliminat. 

Când se întâmplă să îți pătezi hainele cu un fier de călcat, este important să acționezi imediat. 

Luați niște pungi simple și curățați cuptorul: o metodă incredibilă. Toată murdăria se va desprinde repede

Există patru metode care te ajută să le elimini 

Prima metodă -  Fă un amestec din apă caldă și săpun. Înmoaie un burete curat în acest amestec și freacă zona afectată, exercitând o ușoară presiune. După ce se usucă, ia o cârpă de bumbac, înmuiată în oțet, și frecați din nou pata, care va dispărea!

Metoda 2 -  Presărați sare peste zona arsă, apoi umeziți o cârpă în zeama de la o jumătate de lămâie și frecați energic. Lăsați acest remediu natural să acționeze timp de o jumătate de oră. Pata va dispărea.

Planta care este un magnet pentru bani: ține-o în casă și viața ta se va schimba

Metoda 3 -  Înmuiați haina arsă în apă rece pentru o zi și o noapte. După 24 de ore, cu o dischetă de bumbac, înmuiată în peroxid de hidrogen, frecați zona arsă și continuați cu spălarea tradițională.

Metoda 4 -  Pentru a îndepărta această pată galbenă putem folosi un cub de zahăr. Frecăm ușor pata gălbuie cu un cub de zahăr. Lăsăm să acționeze câteva minute, apoi putem tampona cu o cârpă umedă.

Nu vă grăbiți să aruncați prosoapele de bucătărie: în 3 minute vor fi curate și vor mirosi frumos

Pe scurt, un ingredient pe care îl avem cu toții în bucătărie poate rezolva o problemă cu adevărat enervantă.

Dacă niciuna dintre metode nu funcționează, nu rămâne decât să cumpărați un produs dedicat. În orice caz, încercarea ingredientelor naturale nu ar trebui să facă nimic rău, dar ar putea fi o soluție simplă la o problemă delicată.

BONUS. Cum să elimini o pată de ulei de pe haine, în 10 minute, fără spălare: un mod simplu și eficient

 

Petele de ulei și de grăsime pot fi îndepărtate cu ușurință de pe haine, folosind doar produse pe care le avem mereu la îndemână.

Nu te descuraja dacă ai mâncat sau gătit ceva și, din greșeală, ți-ai pătat haina. Poți îndepărta cu ușurință petele de ulei de pe haine, chiar și fără spălare și înmuiere.

Vei avea nevoie de niște produse și o perioadă scurtă de timp. Mai întâi trebuie să aplici gel de spălat vase pe pată. Acest agent de curățare trebuie să acopere bine pata: cantitatea de gel aplicată ar trebui să fie suficientă, astfel încât să fie bine absorbită de întreaga zonă contaminată a țesăturii.

Udă plantele de cameră cu apa în care ai fiert pastele și admiră rezultatele

Când gelul se absoarbe, acoperă pata cu sare și lăs-o să acționeze 10 minute. După aceea, sarea din zona cu pată trebuie curățată cu o periuță de dinți veche și ștearsă cu o cârpă umedă.

Pentru a te asigura imediat că pata grasă a dispărut, poți usca haina cu un uscător de păr. De obicei, pata dispare imediat. Dacă în unele locuri mai sunt vizibile urme de ulei, merită să repeți procedura. În acest fel, petele de grăsime sunt ușor de îndepărtat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel