Administrația Prezidențială: Membrii Guvernului Ponta organizează chermeze la Vila Dante

Ponta
Ponta

Administrația Prezidențială transmite, prin purtătorul de cuvânt Bogdan Oprea, că nu președintele Traian Băsescu utilizează Vila Dante, ci membrii Cabinetului Ponta, care ar organiza acolo chermeze și zile de naștere. Acesta a intervenit marți seara atât la România Tv, cât și la Antena 3, însă a comis gafă după gafă, fiind ironizat și criticat de Victor Ciutacu, Laura Chiriac, Gabriela Firea, Mihai Gâdea, Mircea Badea, Adrian Ursu și Dana Grecu. Printre altele, Bogdan Oprea s-a adresat cu "domnule Ciuvică" spre Victor Ciutacu și cu "domnule Gâdea" către Mircea Badea. Mai mult, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu ar fi greșit postul și emisiunea tv. După o intervenție la România Tv pe tema Vilei Dante, acesta a revenit cu o precizare, de data asta însă la Antena 3, unde se vorbea despre cu totul altceva.

[caption id="attachment_374854" align="aligncenter" width="640"] Premierul Victor Ponta la Vila Dante, în ziua Referendumului din 2012[/caption]

Pentru început, Bogdan Oprea a ținut să întervină în emisiunea "Ediție Specială", de la România Tv. Victor Ciutacu și Laura Chiriac au moderat ediția de marți a emisiunii chiar din Vila Dante, amintindu-l și pe Traian Băsescu printre utilizatori, în special a piscinei, lucru mărturisit chiar de către șeful statului.

Gafele lui Oprea

"Dezinformați grosolan când afirmați că este vila lui Traian Băsescu", și-a început intervenția purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, care a transmis că nu șeful statului beneficiază de Vila Dante, ci membrii Guvernului Ponta, care ar organiza acolo "chermeze" și zile de naștere. Acesta a refuzat însă, invitat de Victor Ciutacu, să ofere numele miniștrilor vizați, îndemnându-i pe moderatori să se adreseze RA-APPS în acest sens. Întrebat de unde are aceste informații, el a răspuns că a văzut din curtea Vilei 3 ce se întâmplă la Dante.

La un moment dat, dorind să-i vorbească lui Victor Ciutacu, Bogdan Oprea i s-a adresat jurnalistului România Tv cu "domnule Ciuvică".

"L-a îngropat pe Băsescu"

Intervenția purtătorului de cuvânt al Președinției a fost aspru criticată de către moderatori și invitați.

Gabriela Firea, fost purtător de cuvânt al lui Mugur Isărescu, a transmis că în timpul pauzei publicitare a sunat la RA-APPS, de unde i s-a transmis că în Vila Dante au avut loc doar întâlniri oficiale guvernamentale, extrem de rare.

"Domnul Oprea i-a făcut un mare deserviciu președintelui țării. Nu a fost nicio jignire, nicio dezinformare. De aici până la a intra în direct și la a muta discuția asupra miniștrilor Cabinetului Ponta este o mare eroare de comunicare, care ar trebui sancționată", a spus Gabriela Firea.

Și jurnalista Lidia Mitchievici s-a declarat dezamăgită de prestația lui Bogdan Oprea: "L-a îngropat rău pe Traian Băsescu intervenția domnului Oprea".

De la România Tv la Antena 3

În aceeași seară, purtătorul de cuvânt al șefului statului a intervenit telefonic și în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, tot pentru a dezminți informații referitoare la Vila Dante, deși în emisiunea lui Mihai Gâdea subiectul dezbătut era cu totul altul.

Atât Mihai Gâdea, cât și invitații săi - Mircea Badea, Dana Grecu și Adrian Ursu - s-au amuzat copios pe seama lui Bogdan Oprea, pe care l-au ironizat timp de minute bune.

Ulterior, contactat fiind de către cei de la Antena 3, Bogdan Oprea i s-a adresat lui Mircea Badea cu "domnule Gâdea".

Vezi aici ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei": Gâdea: “D-le Oprea, de prost ce sunteți…”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel