Adi Manolovici, apel către TVR după "eșecul" la Eurovision 2015

Artistul Adi Manolovici a transmis o scrisoare către TVR prin care cere să se ia niște măsuri drastice după ce Voltaj a obținut abia locul 15 la Eurovision 2015. El cere demisia tuturor celor care au făcut parte din delegația României la celebrul concurs.

Academicianul rockului, așa cum este cunoscut Adi Manolovici, a spus că dacă nu se vor lua măsuri... la anul riscăm să ajungem direct pe locul 28.

"Scrisoare deschisă Echipei Eurovision România din TVR.

Dragă echipă de Profesioniști,

A mai trecut un an. S-a mai terminat un Eurovision. Urât. Pentru noi, evident! Nu credeți că ar trebui să va faceți bilanțul, în cadrul TVR-ului, să analizați... "ce nu merge bine, ce incomodează"?
Din punctul meu de vedere (un simplu contribuabil), clasarea pe locul 15 este un dezastru național.

După reprezentațiile de succes ale ultimilor ani cu Luminița Anghel, Mihai Trăistariu, Paula și Ovi, să avem o cădere de peste 12 locuri ? Ce nu merge bine ? Să fie piesa trimisă ?

(...)

Să fie oare o întâmplare sau o comandă a unor personaje care încă hotărăsc destinele noastre, mai ales în concursurile internaționale? Să fie modul în care ați ales piesa ? Juriul să fie oare de vina ? Păi cum ați ales voi juriul ? Pe bază căror criterii ? De performanță ?... de notorietate artistică ? de realizări multiple muzicale ? de cumetrie ?

Și dacă tot l-ați ales, de ce pe întuneric ? Adică noi artiștii care participăm la preselecție nu trebuie să știm și noi cine ne judecă piesele ? Care sunt criteriile, normarea artistică ? Punctajul ? Clasamentul pe note ? Ceva pute în organizare. Și pute rău. Duhnește.

Ar mai fi multe de spus dar că o concluzie:

Părerea mea este că echipa Eurovision România din TVR să își prezinte demisia și să își ceară public scuze pentru eșecul, dezastrul și umilință la care am fost părtași în calitate de cetățeni la deciziile eronate pe care le-au luat în numele nostru.

"Profesioniștilor", dați-vă demisia în grup ! Locul 15 este jenant și mi-e rușine cu voi și cu ce-ați făcut pentru România anul acesta!

VEZI ȘI: EUROVISION 2015. Mihai Trăistariu, despre aranjamentele de la Eurovision: Am rămas înmărmurit

P.S.1 În atenția Conducerii TVR:

Propun de asemeni schimbarea Regulamentului Concursului Eurovision România, a regulilor aberante de cedare a drepturilor intelectuale, o mai mare transparența a selectării pieselor, a jurizării, o democratizare în ceea ce privește alegerea juraților, o pondere mai mare din rândul adevăraților profesioniști, oameni de radio, de cultură și artă, adevărați profesioniști, mai puțin artiști în juriu ( care se știe..., sunt părtinitori și au conflicte personale cu x, y și z din breaslă muzicală fiind subiectivi de multe ori), mai puține personaje controversate.

P.S.2 Sondaj pentru contribuabili:

Ce credeți? Veți vedea o asumare a dezastrului echipei Eurovision România din TVR ?

P.S.3 Dați share, vă rog. Poate ajunge și la urechile "profesioniștilor" din TVR, a juraților și a cumnaților. Altfel riscăm la anu' să ajungem pe locul 28", este mesajul transmis de chitaristul Adi Manolovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel