Adelina Pestrițu, făcută PRAF. "ORIBILI, schelet ambulant. Semeni cu o VAMPĂ"

Adelina Pestrițu a fost atacată dur de fani, după una dintre fotografiile postate în mediul online. Iată de la ce a pornit totul. 

Adelina Pestrițu este cel mai urmărit influencer din România, dar în ciuda acestui aspect, există șii unii urmăritori care o taxează dur atunci când greșește ceva. 

Recent, vedeta s-a pozat în costum de baie, iar reacțiile nu au fost tocmai cele așteptate de brunetă.

Iată comentariile acide ale fanilor. Ce i-a deranjat atât de mult?

Costumul ei de baie este format din două piese, cu imprimeuri diferite, iar partea de jos a costumului este cu talie înaltă. Asta le-a pus capat internauților care i-au atras atenția că nu o avantajează deloc.

Zici că ești bebeluș cu pampers în chiloții ăia”, ”Chiar arăta mult mai bine înainte de toate intervențiile făcute. Era naturală, avea un corp frumos, era frumoasă”, ”Chiloții sunt funny, dar nu îți vine bine un chilot cu talie înaltă, ai așa un corp frumos, e păcat să ascunzi ceva”, ”Era mai frumoasă înainte pe când avea o relație cu Vârciu”, ”Te-ai urâțit de tot, păcat că ai fost atât de frumoasă”, ”Păcat de tine și de frumusețea pe care o aveai odată, naturală”, ”Arată bine femeia, dar budigăii ăia sunt piesa de rezistență din această poză. Pampers reutilizabil. Și cum ea e numai piele și os, ies în evidență strașnic, mai mult ca silicoanele”, ”Acești chiloți mai mult seamănă a scutec”, ”Sâni mult prea mari pentru acest corp”, ”Da, toată numai operații, cauciuc, fițe”, ”Chiloții ăia nu te avantajează deloc, scapă de ei repede, aruncă-i undeva departe, sunt oribili”, ”Combinația face slipul să arate nașpa”, ”Cu aceste silicoane uriașe semeni cu o vampă”, ”Schelet ambulant”, ”Mergi și schimbă-te că arăți rău de tot”, ”Niște oase acoperite cu piele”, ”Sunt mai mari sânii decât capul”, ”Mult prea slabă”, ”de ce nu ți-ai tras chiloții până la gât?”, ”Parcă asamblată bucată cu bucată din corpuri diferite”, ”Chiloții cu talie înaltă sunt foarte urâți”, ”parcă ai gogoșari pe tine”, ”Chiloței de bunicuță”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor, pe pagina de Instagram a Adelinei Pestrițu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel