Acoperă găurile din perete cu pastă de dinți: trucul care te va lăsa fără cuvinte

Acoperă găurile din perete cu pastă de dinți -  trucul care te va lăsa fără cuvinte. Sursa - pixabay.com
Acoperă găurile din perete cu pastă de dinți - trucul care te va lăsa fără cuvinte. Sursa - pixabay.com

Ai încercat vreodată să astupi găurile din perete cu pastă de dinți? Poate că stai în chirie și ai decis să te muți sau pur și simplu nu-ți mai place o poză suspendată? 

Dar gaura din perete rămâne. Ce să faci atunci? Ai putea cumpăra glet, dar cheltuiala ar putea fi destul de mare. În unele cazuri, poți apela la un zugrav, dar crede-ne că nu este absolut nevoie. Există un remediu fantastic, care îți permite să nu faci cheltuieli excesive.

Secretul unei oglinzi strălucitoare și fără urme: adaugă un produs ieftin în apă

Tot ce ai nevoie este puțină pastă de dinți. Este potrivită și cea pe care o folosești în fiecare zi. Iată cum trebuie să procedezi pentru a acoperi gaura enervantă.

Scoate poza și îndepărtează ușor cuiul. Ai grijă când scoți cuiul pentru a evita lărgirea orificiului. Odată îndepărtat cuiul, pune puțină pastă de dinți în gaura din perete. Adună cu o spatulă excesul de pastă de dinți și lăsă totul să se usuce.

Gospodinele cu experiență nu cumpără produse chimice, dar cada lor strălucește: iată secretul lor

Dacă vezi că prima acțiune nu este suficientă, o poți repeta. Odată ce pasta de dinți se usucă, aplică un strat de vopsea deasupra. Evident vopseaua trebuie să aibă culoare ca a peretelui. În acest fel, pasta de dinți nu se va mai vedea. Amintește-ți acest truc data viitoare când te muți sau dorești doar să schimbi tablourile prin casă, fără a lăsa găuri.

 

BONUS. Cum putem lipi o ceașcă de porțelan spartă fără lipici. Metoda originală

 

Trucul funcționează și dacă vasele sunt pur și simplu crăpate.  Dacă o ceașcă de porțelan s-a spart, de exemplu, în 2 sau 3 bucăți, puteți încerca totuși să o restaurați. Și pentru ca urmele de lipire să nu fie vizibile, vă sugerăm să folosiți trucul bunicii.

Nu vom avea nevoie de lipici! În primul rând, părțile ceștii sparte trebuie spălate bine. Apoi, părțile trebuie unite și fixate cu o bandă de cauciuc sau sfoară. 

După aceea, ceașca spartă se pune  într-un recipient adânc, care este complet umplut cu lapte.

Cinci plante care te ajută să scapi de dependența de zahăr: folosește-le în băuturi și deserturi

Ceașca ar trebui să stea în lapte câteva zile. Nu în frigider, ci la temperatura camerei. În curând, laptele se va acri, iar cazeina care se formează va deveni exact componenta care va lipi particulele ceștii sparte.

După 3-4 zile, ceașca poate fi scoasă din lapte. În mod ideal, va fi intactă, iar crăpătura va fi aproape invizibilă. 

 

BONUS. Pune dopurile de plută într-un borcan cu alcool: vei economisi timp și bani   

 

Știați că puteți folosi un truc cu adevărat ingenios, pentru a aprinde rapid un grătar sau pentru a alimenta șemineul?  

Vorbim despre utilizarea dopurilor de plută, printr-o tehnică foarte ingenioasă și utilă. Aprinderea unui foc este uneori stresantă. Uneori, pentru o persoană fără experiență, aprinderea unui foc poate fi deosebit de complicată.

Să ne imaginăm, de exemplu, că suntem în compania prietenilor și vrem să facem un grătar delicios: dar cât de plictisitor și de enervant poate deveni dacă ne ia o oră să aprindem focul?

Doar bucătarii renumiți fac asta: adaugă acest ingredient în carnea tocată. Nu ai mai făcut asta până acum

Ei bine, cu trucul pe care ți-l vom dezvălui, toate problemele  vor fi rezolvate imediat. Evident, trucul poate fi folosit nu doar pentru pregătirea unui grătar, ci și dacă intenționăm să aprindem un șemineu.  

Trucul implică utilizarea dopurilor de plută și a unui borcan. Puteți lua borcanul cu voi dacă mergeți într-o drumeție sau în camping cu prietenii. În anumite ocazii, focul se dovedește a fi elementul principal!

Metoda pe care o vom dezvălui este o tehnică, inventată de persoanele care merge deseori în drumeții.   

Cada, chiuveta și toaleta pot fi curățate în 5 minute: trucul care vă salvează când sunteți foarte ocupați 

Vorbim despre un instrument decisiv, care accelerează acțiunea de aprindere a focului. Pe piață există multe soluții, care pot fi, adesea, dăunătoare mediului și sănătății noastre: unele emană un miros foarte puternic de benzină!

În acest caz, să vorbim despre cu totul altceva. Acest aprinzător poate fi realizat într-un timp scurt și este capabil să ne aprindă focul într-un timp scurt.

Cum se prepară? 

Ai nevoie de mai multe dopuri de plută, alcool denaturat și un borcan de sticlă cu capac. 

Va trebui să introduci alcoolul în borcanul de sticla și apoi să pui și dopurile în el. În acest moment va trebui să închizi bine capacul și, de fiecare dată când ai nevoie, poți scoate câte un dop pe care să-l puni sub cărbune sau lemn. 

Vei observa că focul se va aprinde foarte repede. Odată ce focul arde și se formează jarul, te vei putea bucura de șemineu sau grătar. Încearcă-l și vei vedea cât de utilă este această metodă!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel