A murit rapper-ul Ţeastă. Doliu în lumea muzicii

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Andrei Ionescu, cunoscut drept Ţeastă în lumea muzicii, a murit la doar 35 de ani. 

Anunţul a fost făcut pe Facebook de Adda, una dintre artistele care a colaborat cu tânărul rapper. 

"Drum lin către stele, Ţeastă! Multă putere familiei!", a scris Adda pe Facebook.  

Nu a fost făcută publică până acum cauza morţii. 

Ultima postare a lui Ţeastă pe Instagram, acum 30 de săptămâni 

"Încep sa ma iubesc fiind un arogant...", a scris Ţeastă pe contul său de Instagram acum 30 de săptămâni, alături de o fotografie în care avea o cămaşă albastră şi o pereche de ochelari fumurii. 

Fanii au reacţionat imediat şi au trimis mesaje de condoleanţe. 

”Nu cred așa ceva ... toată adolescența, chiar și acum am ascultat, piesa asta. Am trăit pe ea sentimente care nu pot fi decât simțite îmi pare nespus de rău condoleanțe familiei prietenilor. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a fost unul dintre comentariile de la postarea Addei.

Doliu şi printre chefi. A murit Liviu Chiorpec 

Bucătărul Liviu Chiorpec a murit în această dimineață, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă: cancerul, a spus Raluca Neagu. 

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o postare pe Facebook, după aflarea veștii. "Drum bun, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace.", a scris chef Cătălin Scărlătescu. 

"E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lungă și demnă lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine și sauvignonul va fi de acum încolo despre tine. Mi-e trist, mi-e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viața ta. Ne-am cunoscut călcandu-ne pe picioare la cursurile de tango și am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne-am dus alături anii îmblânzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc căutând în noi sunete și forme. Să-i înveți, dragă Liviu, pe cei de Sus, să bea șampanie la micul dejun.", a scris Raluca Neagu, prietenă de-ale sale. 

Liviu Chiorpec a povestit la emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena1, în 2019, când venise ca să-i facă o surpriză lui chef Cătălin Scărlătescu că, "l-am cunoscut acum vreo patru sau cinci ani, cum le stă bine bărbaților, într-un wine bar, la o sticlă de șampanie. (...) Ne întâlnim rar, dar oamenii când se apropie, nu au nevoie să se vadă în fiecare secundă."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel