A câștigat "Vocea României", dar PRO TV nu i-a dat banii

A câștigat "Vocea României", dar PRO TV nu i-a dat banii
A câștigat "Vocea României", dar PRO TV nu i-a dat banii

Mihai Chițu a câștigat ultima ediție a concursului "Vocea României", însă chiar dacă au trecut cinci luni de la victorie, el nu a încasat încă premiul de 100.000 de euro de la PRO TV. 

"Până în acest moment, nu am primit premiul de la PRO TV. Nu știu din ce motiv, dar acesta este adevărul. Eu tot sper însă ca lucrurile să se reglementeze și, poate mâine, poimâine, să mi se dea și banii. Nu mă gândesc să mă îmbogățesc cu ei, căci dacă alții își iau case, mașini sau pleacă în vacanțe de lux, eu prefer să investesc în muzică. Totul costă - un microfon, un clip, o ținută, o piesă, instrumentiștii…", a declarat Mihai Chițu, pentru wowbiz.ro.

"Poate fi surprinzător, însă am renunțat la vechea meserie, aceea de agent de vânzări, și am urmat calea artistică. Întotdeauna mi-am dorit să fac acest lucru și acum visul mi s-a împlinit. În ciuda faptului că am stat luni de zile fără bani, pentru că nu mai munceam în perioada concursului, și abia de îmi mai plăteam facturile, acum pot să spun că mi-am revenit și am și început să câștig bănuți din concerte. Poate vine și premiul de la PRO TV și totul se rezolvă", a conchis Mihai Chițu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel