Ponta îl somează pe Antonescu să-l sancționeze pe SR Stănescu

Premieră în  USL. După demisia celor trei membri PNL, marți,  din comisia de Comisia senatorială privind anchetarea legalității interceptărilor realizate în cazul judecătorului CEDO Corneliu Bîrsan, premierul îi cere președintelui Senatului, Crin Antonescu să-l sancţioneze pe Roşca Stănescu, invocând Protocolul USL.

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat că a avut o discuţie cu liderul PNL Crin Antonescu, în care i-a cerut sancţionarea senatorului PNL, Sorin Roşca Stănescu, după ce acesta l-a acuzat că a dorit muşamalizarea comisiei de anchetă în cazul judecătorului CEDO Corneliu Bârsan din cauza legăturilor pe care conducerea PSD le are cu cea a SRI.

 Ponta a precizat că este pentru prima dată când un partid membru al USL invocă încălcarea protocolului de funcţionare a Uniunii. Liderul PSD a subliniat că este vorba de articolul 1.1.4 din Protocol care prevede: „conflictele publice între membrii partidelor, precum şi atacurile publice împotriva unor colegi sau a unui partid din Alianţă, nu sunt permise”, scrie gandul.info.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel