3000 de participanți pe Strada de C`Arte, ediția a X-a

Biblioteca Centrală Universitară a tras linie după încheierea celei de-a X-a ediții a Festivalului Strada de C’Arte. DC News este partener media al Festivalului din anul 2018. 

„O pleiadă de peste 50 de titluri lansate, cinci concerte, ateliere de creație și piese de teatru pentru copii, proiecții de film, expoziții, conferințe academice și un spectacol ecvestru și muzical unic au adus peste trei mii de oameni dornici să-și hrănească sufletul și spiritul. Cea de-a X-a ediție a festivalului Strada de C`Arte a adus publicului, sub sloganul Bucuria Culturii Urbane, un maraton de evenimente culturale excepționale desfășurate în jurul unui târg de carte pe Calea Victoriei 88. 

BCU Carol I – un spațiu deschis publicului

Spațiile din bibliotecă și zonele adiacente au devenit scena științei și a celor șapte arte pe care au strălucit exponenți ai mediului academic, precum și muzicieni, actori, artiști plastici, scriitori și poeți contemporani, talentați interpreți și dresori profesioniști. Bucuria oamenilor și impactul mediatic au reconfirmat vibrația electrizantă a acestui univers plin de culoare, forță, grație și iubire de cunoaștere, adevăr, bine și frumos. 

Încheiere spectaculoasă 

Festivalul s-a încheiat duminică seară cu un spectacol care a schimbat paradigma reprezentațiilor urbane: niciodată în inima Bucureștiului nu s-au întâlnit un pur sânge arab, un andaluz și un superb frizian, dresați de experimentatul Filimon Iordache pentru a executa zece numere de dans ecvestru sub vraja muzicii duetului Adrian Naidin – John Micu.” a declarat Mireille Rădoi, directorul Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” și inițiatoarea festivalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel