1 MAI 2018: Cea mai scumpă vacanță, cumpărată de un cuplu de români

Un cuplu de români a ales Dubai pentru 1 Mai 2018. Ei sunt cei care au plătit cel mai mult pe un sejur de șapte nopți în Dubai. 

Un cuplu de români a plătit 42.500 de euro pentru un sejur de șapte nopți în Dubai de 1 Mai, urmând să se cazeze la un hotel de cinci stele, într-un apartament situat sub apă, acesta fiind cel mai scump pachet vândut de Ziua Muncii de cea mai mare rețea de agenții de turism din România, TUI TravelCenter.

Cele mai căutate destinații de 1 Mai 2018

Din datele TUI TravelCenter, agenție care trimite anual în vacanțe peste 300.000 turiști români, cele mai căutate destinații externe de 1 Mai sunt Bulgaria, Grecia, Turcia și Spania. În ceea ce privește pachetele exotice, cei mai mulți români au preferat în această perioadă Thailanda, Republica Dominicană, Maldive și Mexic.

Vacanțe exotice de 1 Mai

Așadar, după numărul pachetelor de servicii vândute pentru vacanța de 1 Mai, topul vacanțelor exotice este condus, însă, de Thailanda, Republica Dominicană, Maldive și Mexic.

Prețuri mai accesibile în destinații exotice

"Dacă în urmă cu câțiva ani, turiștii români preferau destinațiile exotice doar în sezonul de vârf, și anume în intervalul noiembrie - martie, acum găsesc motive să călătorească acolo în orice perioadă a anului, inclusiv de 1 Mai, mai ales că din punct de vedere al prețului acestea sunt din ce în ce mai accesibile- acesta este din cei în ce mai accesibil. Practic, turiștii pot merge-merg în orice lună din an în destinații exotice precum Tahilanda, Maldive, Mauritius, Republica Dominicană, Mexic, cu-la tarife începând de la 550 de euro de persoană. Această sumă reprezintă o treime din tariful minim pe care îl plăteau turiștii pentru o astfel de destinație în urmă cu 5-6 ani", a declarat Cosmin Marinof, directorul de vânzări al TUI TravelCenter.

Vacanțe mai ieftine... 

Astfel, o vacanță de o săptămână în Dubai, la un hotel de patru stele, cu zbor inclus, costă de la 500 de euro de persoană, în Thailanda, de la 550 de euro, iar în Maldive, de la 900 de euro.

... sau sejururi de lux

Există, însă, și români care cumpără sejururi de lux în această perioadă, cel mai scump pachet vândut pentru 1 Mai în rețeaua TUI Travel Center costând 42.500 de euro. "Este vorba de un sejur de șapte nopți în perioada 1 Mai la un hotel emblemă al Dubai-ului, Atlantis The Palm 5*, cumpărat de un cuplu de români. Aceștia vor călători cu avionul la business class, vor beneficia de transfer privat și se vor caza într-un apartament de lux situat sub apă", a afirmat Cosmin Marinof.

Pentru acestă perioadă se constată o creștere cu 10% a numărului de pachete vândute, chiar dacă 1 Mai este anul acesta într-o zi de marți, spre deosebire de anul trecut, când a fost în continuarea weekend-ului, formând o minivacanță de 3 zile.

Despre TUI TravelCenter

TUI TravelCenter, parte a Grupului Eurolines, deține cea mai extinsă rețea de agenții din România, cu 80 de birouri de vânzare. Din cele 80 de agenții ale TUI TravelCenter, 14 se află în București, 21 fiind localizate în centre comerciale din țară.

TUI TravelCenter a încheiat anul 2017 cu 100 milioane Euro cifră de vânzări, ponderea cea mai însemnată fiind asigurată de vânzarea de pachete turistice.

În 2018, TUI TravelCenter va continua dezvoltarea rețelei de distribuție, va adăuga noi destinații de călătorie în portofoliu și își va diversifica tipurile de produse turistice oferite.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel