Victor Ponta. S-a aflat prejudiciul în dosarul în care este cercetat de DNA

Expertiza realizată în dosarul lui Victor Ponta a ajuns pe masa DNA şi arată că prejudiciul în acest caz este 0, susţine  România TV. Procurorul Jean Uncheşelu, care instrumentează dosarul Rovinari-Turceni, în care este cercetat şi Ponta, a revenit luni din concediu.

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare în dosarul Rovinari-Turceni, în care este urmărit penal, alături de Dan Şova.

În iulie, când a fost la DNA, Victor Ponta declara că va reveni pentru a da declaraţii în luna august, atunci când va fi gata expertiza financiar-contabilă dispusă în dosar.

Citește și: Traian Băsescu, prima reacție după ce Ponta a fost inculpat oficial: Acolo s-au falsificat probe

"Procurorul a dispus — și e foarte bine — o expertiză financiar-contabilă și ne vedem când e gata, în august", spunea Victor Ponta.

Potrivit România TV, la dosar a fost adăugată şi expertiza financiar-contabilă, care arată că nu a existat un prejudiciu produs statului.

Victor Ponta este urmărit penal în dosarul Turceni — Rovinari pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani, în calitate de avocat (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel").

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel