VICTOR PONTA, mesaj privind nominalizarea lui MRU la SIE

Victor Ponta a avut o intervenție în direct, miercuri seară, la România TV.

VEZI ȘI: Ilie Sârbu: Nominalizarea făcută de Iohannis pentru conducerea SIE este ilegală, iar PSD nu o va vota. Ce prevede Legea SIE

Klaus Iohannis l-a propus pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe pe Mihai Răzvan Ungureanu. Victor Ponta și-a exprimat punctul de vedere pe marginea acestui subiect.

"Nu m-a consultat absolut nimeni pentru șefia SIE nici pe mine și nici pe alt lider PSD. Înțeleg că Iohannis nu avea nevoie de voturile noastre, voturile PSD. Au trecut șase luni, nu îl mai interesează să-și țină cuvântul față de oameni. Din ce am discutat cu colegii mei de la PSD, nimeni nu va vota pentru. Luni va fi BPN al PSD și vom avea o decizie oficială. Ținând cont de modul necinstit în care s-a făcut această propunere... eu personal - ca deputat - aș vota contra", a spus Victor Ponta referitor la nominalizarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu în funcția de director al Serviciului de Informații Externe. 

"Președintele ne-a păcălit că ne va consulta pentru șefia SIE. Nu ne-a consultat nimeni", a subliniat premierul.

Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe pe Mihai-Răzvan Ungureanu. Conform prevederilor constituționale, președintele i-a înștiințat, printr-o scrisoare oficială, pe președinții celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens.

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac, despre nominalizarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu în funcția de director al Serviciului de Informații Externe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel