Stegarul Dac îl susține pe Dan Puric în războiul online

STEGARUL DAC
STEGARUL DAC

Cezar Avramuță, cunoscut ca "Stegarul Dac" după protestele din 2012,  îl susține pe Dan Puric în războiul online împotriva actorului.

"Atacurile la care e supus în aceste zile Dan Puric, mai ales de către unii despre care ştim că sînt vuvuzelele Securităţii, arată că a atins un punct nevralgic în ultimele lui ieşiri publice. Băieţii vor să-i închidă gura. Nu întîmplător, vîrf de lance în această nouă campanie de discreditare a lui Dan Puric sînt două ziare patronate de inşi conectaţi la reţelele Securităţii (de ieri şi de azi). Cum tot nu întîmplător, atacurile au loc după ce actorul a participat la două emisiuni de televiziune cu mare audienţă", scrie Cezar Avramuță.

Prezența lui Dan Puric, sâmbătă seară, la Realitatea TV și apoi la Antena 3, a atras critici din partea telespectatorilor.

Dezbaterea a devenit virală pe rețelele sociale. Mai mult, au fost reluate acuzațiile că Dan Puric a fost informator al Securității, fapt infirmat de Florian Bichir, membru CNSAS, care a subliniat că Dan Puric are o adeverință de necolaborare cu securitatea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel