Dragnea: Capitala nu are nevoie de un candidat care să dea bine la TV

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat, duminică seară, la Antena 3, care va fi oferta partidului la alegerile locale pentru București. 

"Nu trebuie să prezentăm numai un candidat pur și simplu pe care să îl facem foarte frumos, să-l ambalăm foarte frumos, să-i punem și funtiță, îl învățăm să vorbească bine, eventual să fure speranțele cetățenilor din București și în următorii patru ani să vedem ce facem. Vrem să prezentăm un proiect, un candidat și o echipă și acest pachet să fie de fapt un cadou simbolic pe care vrem să-l facem bucureștenilor ca să vindece acest oraș. Concluzia mea și decizia mea și a colegilor mei este că Bucureștiul nu are nevoie doar de un candidat care să dea bine la televizor, care să facă tot felul de acțiuni de PR în această perioadă. Lucrăm acum la un proiect serios cu specialiști, în special arhitecți și urbaniști, pentru că Bucureștiu are un potențial foarte mare care trebuie folosit și are foarte multe lucruri care trebuie rezolvate plecând de la aglomerația din București și finalizând, poate, chiar și cu bâlbâiala de la deszăpezire de astăzi", a declarat Liviu Dragnea.

Tototdată, liderul social-democraților a precizat că încă se evaluează la nivelul partidului cine va fi candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, dar că este luată în serios o candidatură a Gabrielei Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel