Crin Antonescu: Victor Ponta cred că greșește

Crin Antonescu a declarat, duminică seară, într-o intervenție telefonică la România TV, că Victor Ponta nu are cum să evite presiunea opoziției de a-și da demisia și că va trebui să se confrunte cu aceasta.

Întrebat dacă Victor Ponta ar trebui să își dea demisia, Crin Antonescu a zis: "Este o chestiune care îl privește pe Victor Ponta. Nu am nici dorința și nici obligația de a da sfaturi. Colegii mei din PNL cred că au înțeles că decizia mea este fermă. Nu sunt eu cel care trebuie să dea un verdict. Evident că se pune presiune pe Victor Ponta să își dea demisia atât timp cât Klaus Iohannis și opoziția i-au cerut-o. Este un lucru normal în jocul politic. Dacă Victor Ponta întârzie în Turcia pentru a evita această presiune, cred că greșește. Această presiune nu are cum să fie evitată. Victor Ponta fie că își dă sau nu demisia... va trebui să înfrunte presiunea".

"Nu am sub nicio formă intenția de a reveni în prim planul vieții politice. Faptul că în chestiunea pentru votul lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE eu am avut o poziție decentă, nu are nimic de-a face cu vreun plan sau vreo intenție de a mă întoarce în prim planul vieții politice. Mă gândesc că nu trebuie să spun acest lucru în fiecare zi", a mai zis fostul lider PNL.

VEZI ȘI: Băsescu: Nu există risc mai mare de securitate națională decât să aduci studenți musulmani în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel