Întrebare-cheie pentru Gabriel Oprea. Cum a răspuns vicepremierul

Vicepremierul Gabriel Oprea, invitat, marți, la DCNews LIVE, a explicat de ce nu se ocupă și de programul de infrastructură al României, răspunzând în acest context unei întrebări punctuale adresată de către analistul politic Bogdan Chirieac.

"Fermitatea aceasta a dumneavoastră pe care ați expus-o foarte clar vizavi de întărirea statului român, această fermitate, reală, nu ați putea să o manifestați și în privința programului de infrastructură al României, care este în continuare mult rămas în urmă?", a întrebat Bogdan Chirieac.

"Nu am avut această responsabilitate", a răspuns vicepremeirul Gabriel Oprea, adăugând că de câte ori a primit alte sarcini, le-a îndeplinit prompt, și recunoscând, totodată, că nu este un șef ușor de suportat.

Gabriel Oprea, detalii de la plecarea lui Gheorghe Gherghina din Ministerul Finanțelor: Mi-am pus demisia pe masă

Pe de altă parte, Gabriel Oprea a precizat că îi trimite informări premierului Ponta: "Acum am ajuns pe la vreo 300. La mine totul este comensurat. (...) Știu să organizez tot ce mi-a dat, în orice domeniu, mi-a dat o sarcină, am făcut-o. Acum am domeniul acesta, de securitate, cel mai important pentu România în momentul de față, de care vreau să mă ocup exclusiv".

În acest context, vicepremierul Oprea a amintit de termenul extrem de scurt în care s-au construit cele patru pasarele pe tronsonul Comarnic-Azuga.

"Știți când am făcut cele patru pasarele în două săptămâni?  În ultimii 10 ani, pe un tronson de 33 km, între Comarnic și Azuga, au fost peste 500 de acidente, cu peste 50 de morți.

S-au terminat lucrările în două săptămâni, eram acolo în fiecare dimineață la 5:00. Știți care este rezultatul acum? S-a scurtat puțin timpul, chiar mai mult decât cred alții, și nu a mai fost nicio victimă, iar accidentele sunt mult mai puține", a spus vicepremierul.

"Nu vă dă să faceți și autostrada Comarnic-Brașov?", a mai întrebat Bogdan Chirieac.

"Nu, pentru că se ocupă un alt prieten al meu și eu am job-ul acesta (siguranța națională - n.red.). De el vreau să mă ocup", a conchis vicepremierul Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea susține introducerea unui stagiu de voluntariat în armată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel