ZODII. Niciodată nu te vor înșela

Cuplu
Cuplu

Loialitatea reprpezintă o trăsătură care depinde și de sistemul de valori al fiecăruia, însă, în ceea ce privește zodiile, unele demonstrează o personalitate dominată de onestitate în dragoste.

Taur

Taurii caută stabilitatea și siguranța. Când se îndrăgostesc, își doresc să pună bazele unei relații de lungă durată. Dacă unui Taur ii place de cineva, acesta va fi pe deplin sincer în legătură cu sentimentele sale. Atunci când ceva nu merge, vor spune și vor încerca să remedieze situația.

Fecioară

Fecioarele se implică într-o relație cu totul. Nu suportă însă oportunismul și falsitatea. Descoperă imediat minciunile. Datorită intuiției lor extraordinare, reușesc  să își găsească parteneri pe măsură, care nu le trădează așteptările.

Balanță

Persoanele din această zodie sunt foarte conservatoare atunci când vine vorba despre relații. Investesc într-o relație doar atunci când au certitudinea că această va conduce către ceva stabil, frumos. Trebuie să se asigure că persoană pe care au ales-o este capabilă să creeze un cămin liniștit.

Pești

Persoanele născute în Zodia Pești sunt stabile. Când se îndrăgostesc, nu mai au ochi pentru altcineva și astfel este puțin probabil că vor înșela. Peștii au tendința de a-i trata pe cei pe care îi iubesc ca prinți sau prințese. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel