WORMS 3 va ajunge pe iPhone și iPad

Creatorii seriei Worms au anunțat lansarea unui nou titlu până la sfârșitul anului. Acesta va purta numele Worms 3 și va fi realizat de aceeași dezvoltatori de la Team17 care au fost responsabili și de multe alte reiterații ale aceluiași concept, scrie playtech.ro. Despre prețul acestui nou joc nu se spune deocamdată nimic. 

Jocul are un format modern, în comparație cu ce am văzut anii trecuți pe platforma, așa că ar trebui să arate foarte bine. Programat pentru lansare în trimestrul al treilea, Worms 3 va rula la fel de bine pe un iPhone, un iPad sau un iPod Touch, nu și pe vreun dispozitiv cu Android.

 Ca volum de acțiune, în noul Worms vom avea 27 de misiuni single-player la care se adaugă clasicele jocuri de multi-player, Forturi și Deathmatch. Un joc în doi sau mai mulți jucători va putea fi jucat de pe un singur aparat, local, printr-un sistem intitulat pass-and-play, în care dați o lovitura încercând să va doborâți adversarul și dați iPhone-ul prietenului de langă voi pentru a da și el o dată.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel