EXCLUSIV  Viteza de la care încep să se producă accidentele mortale, în caz de impact frontal. "Atenţie, se poate întâmpla!"

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

În timpul analizei unui clip video cu un accident evitat la limită, Titi Aur a explicat care este viteza de la care încep să se producă accidentele mortale, în cazul unui impact frontal. 

În timp ce analiza un clip video în care o maşină care circula regulamentar, pe un drum cu prioritate, a evitat la limită un autoturism care ieşea de pe o şosea secundară fără să fi oprit la STOP, Titi Aur a lăudat manevra făcută de şofer, dar a avertizat că viteza la care s-ar fi putut produce accidentul nu era deloc una mică. 

"Aici şoferul care filmează a frânat, evitat, trăgând dreapta, ca să nu intre direct în maşina respectivă, care a ieşit complet în banda de circulaţie. A fost un reflex foarte bun al şoferului care frânează şi care avea, după cum vedem pe clipul video, 70 km/h. Nu e o viteză mare, dar dacă ar fi intrat în acea maşină, era chiar destul de rău. 

Pentru cei care nu ştiu, la peste 67 km/h, în caz de impact frontal în punct fix moare toată lumea din maşină. Vorbim aici de copaci, stâlpi, pereţi, etc. Ar fi fost un accident urât. A fost un reflex foarte bun al şoferului respectiv. 

În ceea ce îl priveşte pe cel care a ieşit de pe drumul secundar, a fost un gest inconştient. Nu am ceva anume de comentat, decât că uite, se poate întâmpla şi asta. Acel şofer a lungit spaţiul de frânare fără explicaţie. Nu a oprit roata la STOP, a ieşit destul de mult în faţă, a creat o situaţie periculoasă. 

Ce nu ştiu, dar nici nu cred că s-a întâmplat, este dacă maşina care a evitat a semnalizat dreapta. Dar mă îndoiesc, pentru că după ce l-a ocolit a mers tot înainte. Sunt situaţii la care nu te aştepţi, dar care se pot întâmpla. Şi dacă intra în portiera lui direct, fără frână, putea să îl şi omoare.

Vorbim, însă, de o situaţie de neexplicat. A ocupat banda ca şi cum nu ar fi văzut că vine cineva. E ciudat. Ca şi concluzie, atenţie, se poate întâmpla", a declarat Titi Aur. 

Momentul poate fi văzut de la min. 6:38:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel