EXCLUSIV  Viorica Dăncilă, PREMIER. SONDAJ: Rezultate de ultimă oră

DCNews a realizat un sondaj printre cititorii site-ului de știri cu privire la nominalizarea PSD de premier în persoana Vioricăi Dăncilă. 

Votată de întreagă conducere a partidului pentru funcția de premier al României, Viorica Dăncilă nu se bucură de aceeași simpație din partea cititorilor DCNews

Voturile cititorilor DCNews în ceea ce privește nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de prim-ministru au fost strânse, dar, în cele din urmă, una dintre variante s-a delimitat și nu-o este favorabilă europarlamentarei PSD. 

Rezultatul sondajului

Cei mai mulți dintre cei care au votat susțin că nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier este una ”rea”. 56,90% dintre cei care au votat au ales a doua variantă de răspuns a sondajului, ei reprezentând 16.409 voturi. 

12.431 de voturi au mers către un răspuns favorabil nominalizării PSD. 43,10% au votat că nominalizarea PSD este una ”bună”. 

Primită cu aprecieri de către colegii din PSD, Viorica Dăncilă este privită circumspect de către cititorii DCNews, fiind al treilea premier propus de PSD-ALDE. Dacă va ajunge premierul României, așteptările ar putea fi de două ori mai mari, în contextul crizei politice din PSD, în vederea aplicării programului de guvernare. Dovadă este acest prim sondaj în ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, nominalizarea PSD pentru funcția de premier. 

(w670) Sondaj Vio

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel