VIDEO Blackberry Passport, telefon ciudat, dar rezistent

Telefonul Blackberry Passport are o formă diferită de alte telefoane moderne, dar are un alt avantaj, este foarte rezistent.

Doi arabi au luat ciudatul telefon pătrat și l-au supus unor teste de rezistență. Cei doi au făcut și un clip video pe care îl puteți vedea mai jos, scrie playtech.ro.

În prima parte, smartphone-ul Blackberry Passport este scăpat de la înălțimea bărbiei și aterizează pe ecran. În ciuda distanței considerabile, telefonul a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Câteva teste similare mai târziu, Blackberry Passport este încă funcțional și are ecranul întreg.

În ultimul test, telefonul este aruncat dintr-o mașină aflată în mers și aterizează pe carosabil. Nici măcar așa telefonul nu cedează, funcționând perfect mulțumită marginilor metalice care au absorbit tot șocul.

Citește și: Telefoane mobile și cancer. Ce se poate face pentru limitarea radiațiilor

 

Blackberry Passport a fost lansat oficial în urmă cu puțin timp și este foarte diferit de restul telefoanelor. Mai exact, are un design pătrățos, un ecran tactil pătrat de 4,5 inci și este dotat cu tastatura fizică celebră a companiei.

Ca dotări tehnice, Passport are un procesor Snapdragon 800 cu patru nuclee la 2,3GHz, are 3GB de memorie RAM, o cameră principală de 13 megapixeli și una frontală de 2 MP, iar spațiul de stocare este de 32GB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel