Victor Ponta: Vă îndemn din toată inima. Ne-a recompensat pe toți

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta, aflat cu familia în Cluj Napoca, a participat la sfințirea noii Biserici ''Schimbarea la Față''. Politicianul, plăcut impresionat, a postat un mesaj plin de cuvinte mărețe pe rețelele sociale.

Azi am vazut la Cluj Napoca o fabuloasa opera religioasa si de arta, o adevarata minune nationala incarcata de simboluri si elemente unice: noua Biserica cu hramul “Schimbarii la Fata” - va indemn din toata inima sa o vizitati cand aveti ocazia (sunt convins ca in curand va fi una dintre atractiile principale ale Clujului si ale Transilvaniei).

1. Este singura Biserica ortodoxa construita in incinta vechii Cetati a Clujului ( in atatea secole in interiorul clasic protejat de zidurile istorice au construit doar celelalte culte )

2. Este singura biserica ortodoxa din lume al carei interior a fost gandit si realizat de un artist si teolog catolic Marko Ivan Rupnik - preot iezuit, director al "Centro Aletti" de la Vatican

3. Milioane de oameni merg sa viziteze alte ctitorii celebre ale lui Rupnik : la Vatican, Lourdes, Fatima , Madrid sau Sanctuarul de la Cracovia al Sfantului Ioan Paul II / sunt convins ca , beneficiind de popularizarea normala pentru asemenea locuri sfinte, si la Cluj Napoca, Biserica “Schimbarea la Fata” va fi un obiectiv primordial pentru orice vizitator ( dincolo de rolul sau religios ).

4. Pentru meritele sale Marko Ivan Rupnik este singurul preot catolic care a primit “Crucea Transilvana” din partea Mitropolitului Ortodox Bartolemeu Anania

Am fost prezent la sfintirea Bisericii “Schimbarea la Fata” din Cluj Napoca / ii multumesc Inalt Prea Sfintitului Mitropolit Andrei Andreicut pentru invitatie si pentru distinctia prin care ne-a recompensat pe toti cei care am contribuit la realizarea acestui obiectiv religios, cultural si national unic ( Ioan Rus si eu am facut tot ceea ce tinea de noi in acest sens si am primit o recompensa morala care realmente ne-a emotionat)., este mesajul postat de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Preotul Necula, despre femeile machiate, în biserică. "Nu are ce căuta. O singură condiție"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel