EXCLUSIV  Victor Ponta, funcție-cheie în viitorul Guvern: Să vedem

Fostul premier Victor Ponta nu exclude variantele auzite pe surse în redacția DCNews, cu privire la viitorul său politic. El subliniază că nu va refuza o anumită funcție chiar dacă a fost premier. 

”Dacă are nevoie PSD de mine și-n funcția de secretar de stat la culte și cultură nu o să le zic nu, că nu stau cu nasul pe sus” a spus Victor Ponta la DCNews LIVE. După ce i s-a atras atenția că dacă vrea să ocupe această funcție, trebuie să demisioneze din Parlament, Victor Ponta a afirmat: ”Poate am exagerat. La relația cu Parlamentul, dacă e nevoie de mine, nu stau cu nasul pe sus că am fost prim-ministru”. 

Fostul premier a avertizat că 2017 va fi un an foarte greu, pentru că-n 2016 s-a trăit din ce a strâns PSD în 2015, dar în 2017 va fi foarte greu și PSD trebuie să aibă un guvern foarte bun, pentru că, în caz contrar, ar ajunge de la 42% la 20%. 

Vezi de la 51:58

Întrebat dacă a auzit zvonurile că va fi viitor ministru de Externe sau de Finanțe, Victor Ponta a răspuns că nu le-a auzit. A continuat: ”Să vedem. Să începem cu secretariarul de stat pentru culte. Nu spun ironic. Chiar dl Opaschi, care a ocupat în timpul mandatului meu acel post, a făcut foarte mult bine și m-a învățat foarte multe lucruri.”

Vezi de la 59:29

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel