Victor Ponta a explicat cum va fi eliberat Adrian Năstase

Ponta Năstase
Ponta Năstase

Premierul Victor Ponta a explicat vineri, la Arad, în ce fel va fi eliberat Adrian Năstase din închisoare. Primul-ministru a declarat că nu va merge „cu o cagulă” să atace închisoarea în care este ținut Adrian Năstase, adăugând că, din câte știe, acesta are dreptul legal să fie eliberat în februarie.

După ce a spus la Brăila că „îl scoate” pe Adrian Năstase din închisoare, premierul Victor Ponta a fost întrebat cum va face acest lucru. El a răspuns că nu va ataca închisoarea cu cagulă.

„Mergeam pe stradă şi o admiratoare a domnului Năstase a zis «să nu uitaţi să-l eliberaţi». Am zis că sigur, sper să nu-l ţină în închisoare toată viaţa pe Adrian Năstase de dragul lui Băsescu. Din câte ştiu, în februarie are dreptul legal să fie eliberat (...) Toţi jurnaliştii lui Băsescu care îşi închipuiau că mâine seară îmbrăcat cu o cagulă atac închisoarea unde e domnul Năstase trebuie să se ducă să păzească închisoarea”, a spus Ponta.

El a adăugat că nu şi-a schimbat părerea despre Năstase, pe care îl consideră în continuare cel mai bun premier pe care l-a avut România. „Eu nu mi-am schimbat părerea despre domnul Năstase, cred în continuare că a fost cel mai bun prim-ministru, iar dacă se supără liberalii că spun asta, asta e. Dacă trebuie să-l ţinem în închisoare toată viaţa de dragul lui Băsescu sau Monica Macovei, înseamnă că suntem în comunism”, a spus Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel