Vasile Blaga, ședință PNL. Schnecker: Îi oferă conducerea lui Băsescu

Vasile Blaga
Vasile Blaga

Niels Schnecker susține că Traian Băsescu este singurul care a lipsit de la ședința pe care a avut-o Vasile Blaga la sediul PNL cu alți membri importanți ai partidului pentru că, potrivit acestuia, fostul PDL pregătește preluarea conducerii PNL de către fostul președinte al României.

Totodată, analistul politic consideră că Vasile Blaga este cea mai indicată persoană pentru a conduce campania pentru o nouă candidatură la alegerile prezidențiale a lui Klaus Iohannis.

Nu văd de ce nu l-ar alege pe Vasile Blaga șef de campanie. Este unul dintre cei mai buni organizatori de campanie politică din România. Ar fi și păcat să nu îl folosească.

O perspectivă ar fi pregătirea făcută de PDL pentru primirea lui Traian Băsescu în PNL și a-i oferi conducerea acestui partid. Eu cred că momentul este extrem de bun pentru o astfel de mutare. Deja, Siegfried Mureșan este buzduganul trimis înainte, iar această adunare pe care am văzut-o pe scările sediului PDL pentru că acela a fost sediul PDL ne aduce aminte că singura persoană care lipsea de pe acele scări era Traian Băsescu, a spus Niels Schnecker la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel