Vadim Tudor, discurs la catafalcul Regelui Cioabă

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a aflat, vineri, la Sibiu, pentru a participa la înmormântarea Regelui Florin Cioabă, ocazie cu care a fost invitat să țină un discurs la catafalcul lui Cioabă, în timp ce frații Dorin și Daniel erau încoronați.

Vadim Tudor a ținut să precizeze că "Mă bucur că particip neprogramatic,  involuntar. Să nu sfărâmați intrarea în coeziunea  socială și religioasă care a făcut-o acest om, care, fiți convinși că nu e mort. El ne vede. El vede lumina lui Iisus Hristos. El vede și ce se întâmplă aici", a spus Vadim Tudor.

"Mai mult ca sigur se bucură că nu s-a dat curs acelor zvonuri care spuneau că va fi o luptă pe viață și pe moarte. Îi cunosc pe copiii lui, o cunosc și pe sora lui care este o poetă sensibilă și delicată, Luminița Cioabă, și atâta vreau să vă spun tuturor, ca un frate puțin mai mare, fiindcă v-am apărat și în Parlamentul European acum trei ani la Strasbourg, calea de urmat este școala dublată de biserică, de religie. Toți vă vom ajuta pentru că este în interesul României, în interesul Europei, în interesul copiilor noștri, a generațiilor care vin după noi. S-a obișnuit să vă numească pe toți ba tâlhari, ba violatori, ba criminali. Eu, din cauza voastră am dat-o afară dintr-un grup politic din  Parlamentul European pe nepoata lui Mussolini. Alexandra Mussolini v-a jignit pe toți, a jignit poporul român...

Ce zi este astăzi, a continuat Vadim. "23 August. Ce s-a întâmplat la 23 august? A fost ocupată și bolșevizată România. Și de aici vi s-a tras și vouă. Izvorul necazurilor. Ați fost jefuiți de munca voastră, ați fost aruncați în temnițe.

Mă aflu aici nu ca un membru al Parlamentului European, nu ca președinte de partid. Mă aflu ca frate întru Domnul", a mai spus Vadim la căpătâiul Regelui Cioabă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel