Un nou personaj intrigant tulbură povestea ultimului sezon Adela

Un nou personaj intrigant tulbură povestea ultimului sezon Adela - Ce-i al tău e și al meu.

Când părea că nimic nu s-ar mai putea adăuga listei inepuizabile de răsturnări de situaţie din serialul Adela, un nou personaj intrigant vine să contrazică această ipoteză. Încă de la premiera ultimului sezon al proiectului, respectiv 25 august, Iulia Verdeş îi va da viaţă Verei Olaru, o femeie misterioasă, aşa cum îi este şi apariţia în dramaturgia serialului difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Vera Olaru a fost numită director interimar la televiziunea Act Smart, pentru a recupera prejudiciul fraudei făcute de Martha Andronic (Carmen Ionescu). Vera este o tipă profesionistă şi sigură pe ea, însă prezenţa ei la firmă nu e tocmai întâmplătoare şi, cu siguranţă, va tulbura si mai mult apele. „Am primit cu bucurie vestea că voi face parte din distributia serialului  Adela.  A fost o reală placere să-mi reîntâlnesc profesorul, prieteni şi colegi pe platourile de filmare. Personajul pe care îl interpretez, Vera,  este noul director în televiziunea familiei Andronic şi în spatele intenţiilor  ei se ascunde un plan secret. Este foarte implicată în tot ceea ce presupune noul ei job... Poate chiar prea implicată (n.r. râde)”, a declarat Iulia Verdeş. 

Acţiunile ei complică lucrurile încă din primul sezon al ultimului capitol Adela. „V-am chemat pe toţi aici pentru că vreau să ne punem de acord. Reprezint firma care se ocupă de executarea televiziunii. Am nevoie de voi să vă întoarceţi cu toţii la muncă. Lucian, tu te vei întoarce la Ştiri, Delia la Marketing, Paul Director de Programe, Mihai la Juridic şi Călin la IT. Trebuie să economisim şi salariile voastre sunt justificate doar dacă vă întoarceţi la muncă!”, li se va adresa ea acţionarilor pe care i-a convocat de urgenţă la televiziune”.

Cum vor reacţiona aceştia la primirea veşti şi ce întorsătură vor lua lucrurile la apariţia noului personaj, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade ale serialului Adela, începând din 25 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Noi personaje și povești de dragoste 

Ultimul capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu aduce în prim plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse între lupta dintre bine şi rău. Cum vor evolua relaţiile dintre aceştia, dar şi ce plan pregăteşte familia Andorinc pentru a-l demasca pe Lucian şi crimele lui, telespectatorii vor putea urmări începând din 25 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Ultimul sezon al serialului Adela de la Antena 1 se anunţă unul foarte complicat şi pentru Lucian (Daniel Nuţă): „Va fi un sezon definitoriu pentru planurile şi încrederea pe care Lucian o are în singura persoană de la care mai avea ceva așteptări, lucru și așa neobișnuit pentru el. Toate planurile se duc pe apa sâmbetei din cauza singurului element pe care nu și-l dorea în viața lui și pe care nu îl poate planifica: iubirea. Dacă un plan poate să fie bine făcut pentru că e gândit de un singur om, iubirea se întâmplă întotdeauna în doi și nu ai cum să deții controlul total, oricât de mult ai încerca. Viața lui personală e la pământ, primește lovituri din toate părțile doar pentru că s-a lăsat purtat, chiar convins de iubirea pentru Andreea. Deloc tipic pentru Lucian!”, a dezvăluit Daniel Nuţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel